Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 december 2015

Kankers verdwijnen als..... je ze doorzeeft met licht!

 OUDE NIEUWE MEDIA -  MEER DOSSIERS RECHTERZIJDE  -  CHEMO IS WAARDELOOS!
VOEDING.. EN VERVUILING.. EEN BRON VAN VEEL, ZONIET ALLE DENKBARE ELLENDE!

Dr. drs. Wim Huppes (internist) over lichttherapie bij kanker. Klik hier voor zijn website.

Je kunt niet goed meer slikken. Help! De diagnose valt tegen. Het blijkt slokdarmkanker en ongeneselijk. De rampen stapelen zich nu snel op. Ik zou namelijk lichttherapie willen aanbevelen, maar de Inspectie laat deze behandeling niet in zijn kracht komen. Lichtbak-ken dringen slechts een paar millimeter in de kanker door. Zelfs dure lasers slaan enkel putjes. Tranen springen in mijn ogen, want kankers verdwijnen als je ze doorzeeft met licht. Lees verder artikel Spiegelbeeld (april 2015) en/of... hier (lezing 28 november 2015).

Dr. drs. Wim Huppes is Internist, Filosoof, Biotechnoloog, MBA en publiceerde als co-lumnist voor het Financieele Dagblad en ZNetwerk, ook is hij auteur van het boek 'We zijn de Klos'  (onbetaalbaar wordende zorgstelsel) en 'Het Instituut' (Huppes-Kemp) over verbijsterende waarheid zorgstelsel. Hij genas zichzelf van..... dodelijke prostaatkanker.

Zie hier video (You Tube, 29 november 2016). Wordt vervolgd....   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Instituut is opgedragen aan (wijlen) drs. H.J. (Henk) Trentelman, de langst overleven-de opgegeven kankerpatient (zie deze video) en auteur van het boek Chemo? Of kan ik zelf kiezen? Henk is ook mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpa-tienten (WWK) met als doelstelling therapievrijheid voor deze patienten. Het Instituut is geselecteerd voor presentatie in Hollywood (zie filmscript). Zie videopresentatie boek.

                                       NOG MEER ZEER LOVENSWAARDIGE INITIATIEVEN                                  

ONAFHANKELIJKE WEBSITES BETREFFENDE VOEDING, GEZONDHEID, KANKER EN MEER.
Op de volledig onafhankelijke website VitaMor vindt u nagenoeg alle informatie over ge-zond ouder worden en jong blijven. De site is het ABC van gezonde voeding versus ge-zondheid, wetenschappelijk onderbouwd door vele duizenden onderzoeken. Aanbevolen.
.

....        .....Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!.               ...

Ton Claessen (70), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://www.kankerwelzijn.nl boek drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen?  webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en..... dit weblog. 
.
.........  .......,... .  ..............LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 01 december 2016.    .  .     .... ..............

2 opmerkingen:

J. Oswald of Scotstoun zei

Wat een enorme verzameling, waanzinnige, onsamenhangende, psychotische, gevaarlijke en onwetenschappelijke nonsens verhalen. Hoe kan iemand die zich wetenschapper noemt zover afzakken en verstrikt raken in een wereld die bestaat uit een steeds groter wordende verzameling van wetenschappelijk verdwaalde wezens. Gelukkig hebben de meeste mensen genoeg verstand om zich hierdoor niet te laten misleiden, anders zou ik al deze uitingen als gevaarlijk benoemen. Er schuilt slechts gevaar in voor de steeds grotere groep “verdwaalden in de wetenschap”; de geproduceerde onwetenschappelijke lectuurstapel zorgt ervoor dat de beginnende “verdwaalde” nog meer de weg kwijtraakt. Gelukkig is er hulp beschikbaar voor allen die dreigen mee te worden getrokken in dit zompige, stinkende moeras van ellendige nonsens. Laten we hopen dat niet al te veel psychiaters hierdoor meegezogen worden; dan is er zelf geen echte psychiatrische hulp meer mogelijk voor al deze psychotische, verdwaalde “wetenschappers”.

Unknown zei

Ik ben Devi ben hier weer om een ​​grote dank te zeggen aan Dr.Sagbo voor het maken van mij
Een complete vrouw Nogmaals, ik was 5 jaar besmet met HIV / AIDS
Ben serieus aan God bidden en op zoek naar remedie. Ik kwam
Hier vorige maand om naar oplossing voor mijn probleem te zoeken en ik zag A
Commentaar van mensen die het meest praten over verschillende artsen
Dr. Sagbo Diba en mijn geest hebben me gestuurd om Dr. Sagbo en ik te kiezen
Neem contact met hem op, stuurde me een kruidengeneesmiddel en gaf me uitleg over hoe ik
Zal de geneeskunde 15 dagen duren, ik deed het en ging voor een test en
Mijn resultaat kwam negatief uit. Ik ben zo blij, ik deelde tranen van
Geluk En ik heb het op mijn zelf genomen om altijd te getuigen
Hoe God Dr.Sagbo gebruikte om mijn probleem op te lossen. Ik ben een schone vrouw. Nu,
Zonder enig virus, vertelde hij me dat hij ook Ziekte als HIV, ARTHRITIS, geneest
DENGE, HEPATITIS, TUMOR, LUCAMIA, KANKER, HERPES, of een ander Gevaarlijk
Ziekten en lost andere problemen op. Je kunt gelukkig zijn zoals ik
Contact opnemen met Dr Sagbo en ik beloof dat je er geen spijt van zult krijgen maar ook zult zijn
blij zoals ik weer door te bellen en WHATSAPP HIM: +2347019642881
Zijn EMAIL: drsagbo6088@gmail.com