Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 augustus 2010

Flaraxin, een nieuw wondermiddel tegen.... kanker?!

......................................................................................................................................................................
.
Is de headliner bij Madbello op 20 juli 2010! Flaraxin is een oplossing van plantaardige bestanddelen met toevoeging jodium en effectief zijn bij 90% van de oncologische ziekten?!
.
Op 16 juli 2010 schrijft Desiree, (4e jaars student geneeskunde) op dit medisch forum dat Flaraxin gewoon natrium + bicarbonaat (NaHCO3) zou zijn. Dit is pertinent niet juist! Deze studente (of haar leermeester) heeft haar huiswerk niet goed gedaan of zaken verward! Ook bevestigd door Erik Verbeek, (uit Hasselt - Belgie) die... Flaraxin introduceert (video) en bestuurslid is van ‘No Cancer Foundation’. Wie zijn wij en.. contact opnemen met het NCF.
.
PARKET HASSELT NEEMT KANKERMEDICIJN IN BESLAG!
Het parket van Hasselt heeft op 7 april 2011 bij huiszoekingen 'No Cancer Foundation' (NCF) in Hasselt geneesmiddelen tegen kanker in beslag genomen. Het nieuws werd onlangs pas bekend. 'Het ging om 5 monsters v/h geneesmiddel Flaraxin die in beslag werden genomen', aldus het parket. Meer informatie hier en bij 'No Cancer Foundation'.
.
De NCF wordt verdacht van oplichting. Volgens specialisten is het geneesmiddel puur bedrog. Flaraxin wordt verkocht als wondermiddel tegen tumoren bij kankerpatiënten, maar is niet erkend als medicijn. Het parket blokkeerde ook enkele bankrekeningen van NCF. De vereniging zegt dat ze niemand wil oplichten en dat het gaat om 'een na-tuurproduct dat de zware metalen uit het lichaam zuivert'. Update per... 28 mei 2011.
.
Inmiddels is ook de website van 'No Cancer Foundation'  op non-actief gesteld... (Google)!!
Per 21 mei 2011 is de website van 'No Cancer Foundation' toch weer on air..... lees verder.
.
Erik Verbeek (oprichter No Cancer Foundation) over Flaraxin tijdens EuroStaete Sympo-sium en de tegenwerking overheid om dit goedkope natuurproduct in te zetten. Meer info.
.
NOOT WEBMASTER
Voor mij/ons is er geen enkele aanleiding om de integriteit van NCF en daaraan verbonden personen in twijfel te trekken na beschuldigingen door het 'parket te Hasselt'... integendeel.
.
Het is per defenitie zeker niet zo dat niet erkende medicijnen onwerkzaam zouden zijn en het is zeker ook niet zo dat wel erkende medicijnen werkzaam-veilig zijn, zoals deze!
.
Wij hadden deze (laffe) actie al kunnen voorspellen toen men juli 2010 hiermee in de open-baarheid is getreden. Een vergelijkbare (verwerpelijke) actie vond plaats medio oktober en december 2007 in een kliniek te Bilthoven door de 'Medische Inspectie Utrecht' m.b.t. be-handelingen met natriumbicarbonaat. Zie schokkende brief van een patient en ooggetuige!!
.
Genoemde inval lijkt op een vervolg van de nieuwe 'Inquisitie', zoals destijds treffend beschreven door Mike Donkers. Wetenschap is religie geworden, alles draait om geld, onderzoeksresultaten worden gemanipuleerd om de gewenste resultaten te krijgen en wie zich niet comformeert wordt uitgestoten, besmeurd en het functioneren onmogelijk gemaakt. Deze 'Inquisitie' wordt gevormd uit het medische establishment, de zogeheten belangenorganisaties van patiënten en de media. Een nieuwe serie eenzijdige artikelen van de hand van Jeroen Trommelen en Ellen de Visser in De Volkskrant is daarvan het nieuwste voorbeeld. Lees het weerwoord van Mike Donkers met de titel 'Heksenjacht 2008'.
KANKERPATIENTEN VERTELLEN
Lees hier een ingezonden brief van een patient met longkanker die zich laat behandelen met 'Flaraxin' en de tegenwerking door de reguliere geneeskunde! Update.. 16-02-2011.
.
Kankerpatiënten vertellen (video's). Video realisatie Sociale Databank Nederland. Flaraxin is effectief bij 90% oncologische ziekten (meest bij kleine tumoren), zo wordt aangegeven, maar het kan nog spectaculairder want....
.
Met een enkele prik kankervrij middels Holmiumtherapie!
.
Hoogleraar en chirurg Jolle Kirpensteijn krijgt de meest uiteenlopende kankerpatiënten op zijn snijtafel. Bij moeilijke gevallen past hij sinds kort een revolutionaire methode toe! Meer info Holmiumtherapie via Google.
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.
.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!...............................
.
Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl  en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info.
.
..........................................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 10 juni 2011........................................

Geen opmerkingen: