Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 september 2010

Cayenne genezende kracht voor hart-kanker en de..

........ EFFECTIEVE SUPPLEMENTEN Q10 en VASOLASTICA BIJ HARTAANDOENINGEN........
.
CAYENNE OF CHILIPEPER
Cayenne of chilipeper is een scherp kruid en is anti-bacterieel, anti-schimmel, anti-parasi-tair en anti-viraal, omdat het deze micro-organismes letterlijk wegbrand. Daarnaast is de stof capsaicine in cayennepeper kankerwerend en bloedzuiverend. Bloedproppen en on-zuiverheden worden dus ook letterlijk weggebrand. Te gebruiken in capsules en.... als thee.
.
Onderzoek: Hete pepers (waaronder chili of cayenne) goed voor het hart en bloedvaten.
.
Cayennepeper is ook bekend omdat het hartaanvallen binnen 30 seconden stopt en zou in iedere EHBO kit thuishoren. Cayenne werkt als een katalysator en is daarnaast rijk aan vita-minen A en C, heeft de volledige complexen vitamine B en zeer rijk aan organisch calcium-kalium, wat ook... één van de redenen is waarom het goed voor het hart is. Lees hier verder.
.
Stof in cayenne of chilipeper kan leiden tot nieuwe pijnstiller...... Lees hier verder.
Cayenne en kanker-reuma (vertaling)....... http://www.encognitive.com/node/2489
Cayenne de genezende kracht (Nieuwe Dokters)........... http://tinyurl.com/yhn7pj7
Cayenne in capsules (Solgar)............................................. http://tinyurl.com/y99fezy
Cayenne doet ook bloeddruk dalen (4-8-2010)............... http://tinyurl.com/33kk6pt
Cayenne ook een gunstige invloed op kanker................. http://tinyurl.com/ybb7e3f
Naast de populariteit van cayennepeper voor zijn natuurlijke genezings capaciteiten is er gedocumenteerd bewijs bij de 'American Association of Cancer Research' dat aangeeft dat cayennepeper een afweermiddel is voor kanker. Ook studies uit Japan onderschrijven dit, bovendien is capsaicinhoofdbestanddeel cayennepeper, werkzaam tegen prostaatkanker.
.
In een Reuters artikel van 16 maart 2006 getiteld: “Hot Pepper Kills Prostate Cancer Cells in Study“, verklaard Dr. Soren Lehmann van het Sedar-Sinai Medical Centre dat capsaicin een diepgaand effect op menselijke prostaat kankercellen heeft. Bij testen op muizen wer-den 80% van de kankercellen gedood en werd de groei van tumoren aanmerkelijk geremd! Mogelijk is datzelfde effect ook van toepassing op meerdere en/of..... andere kankersoorten.
.
De laatste jaren hebben ruim 1300 wetenschappelijke studies plaatsgevonden over cap-saicin, de meest actieve stof in cayenne. Lees verder bij..... Mike Donkers 'Super Smoothie'.
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q10... BIJZONDER SUPPLEMENT BIJ HARTAANDOENINGEN
.
Q10 (co-enzym)  is een belangrijke stof die binnen de reguliere behandeling van hartfa-len helaas zelden wordt ingezet. Dat komt doordat de stof als supplement wordt ge-zien, en daarom 'verdacht' is. Ook speelt een rol dat er geen patentering mogelijk is en het dus niet onder de aandacht van artsen wordt gebracht door de..... farmaceuten!
.
Q10 kan bij patiënten met hartfalen een significante bijdrage leveren en naast gewone medicatie gegeven worden. Uit studies is duidelijk geworden dat de bloeddruk zich zo-danig normaliseert dat sommige patiënten kunnen stoppen met drukverlagende pillen.
.
MEER INFO EN/OF BESTELLEN
Co-enzym Q10 en kanker (vertaling)............................ http://www.encognitive.com/node/2494
Co-enzym Q10 energie voor het hart (bestellen)... http://www.hartvitaal.nl/Coenzym_Q10.asp
Co-enzym Q10 energie voor het hart (AOV-bestellen)......................... http://tinyurl.com/2vg9faq
Wat is Q10... http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/57883-wat-is-q10-eigenlijk.html
.
ONDERZOEK
De laatste decennia is er veel onderzoek gedaan naar de functie bij hartaandoeningen, vooral hartfalen. Men vond dat in het bloed en weefsels, zoals het hartspierweefsel, veel te lage concentraties Q10 aanwezig waren. Verder is gebleken dat de ernst van het hartfalen, waarbij de patient bijvoorbeeld niet meer kan traplopen zonder buiten adem te zijn, samen-hangt met ernst en tekort aan Q10. Dus..... hoe groter het tekort, hoe ernstiger het hartfalen.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASOLASTICA... EFFECTIEVE NATUURLIJKE AANPAK HART- EN VAATAANDOENINGEN
.
Hart- en vaatziekten zijn op het ogenblik een van de meest voorkomende ziekten in onze samenleving. Ruim 800.000 mensen in Nederland hebben beginnende of ernstige klachten op dit gebied. Er zijn verschillende oorzaken voor deze klachten. Naast erfelijke factoren is het zeker dat onze voeding, onze leefwijze en de stressomstandigheden waarin velen van ons leven, een grote rol spelen in het ontstaan van hart- en vaatziekten. Intussen kunnen we deze ziekten gerust volksvijand nummer één noemen, andere volgen explosief!
Hart- en vaatziekten worden doorgaans als volgt behandeld:
• met chemische geneesmiddelen zoals vaatverwijdende middelen en bloedverdunners
• technische ingrepen zoals dotteren, stents, operatief ingrijpen door open hartoperaties, vaattransplantaties, kunstvaten en amputaties.
.
Een andere oplossing
Er is echter ook een totaal andere en een meer natuurlijke oplossing voor dit probleem, na-melijk het toepassen van enzymtherapie met Vasolastica die men met andere therapieën en medicatie kan combineren. Organen worden beter doorbloed en werken daarom beter. 
Vasolastica is een natuurlijk enzympreparaat wat is vervaardigd uit niet genetisch gema-nipuleerde planten en tropische vruchten. Het heeft een sterk reinigend vermogen, waar-door vernauwingen verdwijnen en kan worden toegepast bij alle vaataandoeningen.. verder
.
De onafhankelijke patiëntenvereniging ‘Enzymtherapie’ heeft een analyse gemaakt van de gezondheidszorg uit oprechte bezorgdheid over het lot van de patiënten, want uit onze 28 jaar ervaring weten we dat het anders en veel beter kan! Daarom geven wij adviezen en suggesties voor een andere en betere aanpak die ook nog.... grote besparingen opleveren.
.
Medicijnen (90%) werken onvoldoende of niet!
Door huisartsen en specialisten voorgeschreven reguliere medicijnen zijn in 90% van de gevallen voor slechts een minderheid heilzaam. Voor 50 tot 70% van de patiënten heeft het innemen van medicijnen zelfs geen enkele heilzame werking..... lees verder.

.
De vijf medische mythes betreffende hartaandoeningen en cholesterol....... lees verder!
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!.............. ..............
Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info.
.
................................  ......LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 31 maart 2012        ...............................

Geen opmerkingen: