Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 december 2010

Kankervrij met één enkele prik en andere revoluties!

OUDE-NIEUWE MEDIA- ZIE OVERIGE DOSSIERS TER RECHTERZIJDEHOOGSTE TIJD-NIEUWSBRIEF

Kanker = georganiseerde genocide! Chemokuren en gepatenteerde medicijnen maken de burgers almaar zieker en zwakker. Lees verder.... ‘Das ist ein Befehl’!
Betere, kankergenezende methodes dan vergiftigen-verbranden-verminken bestaan wél! Lees hier en hier!
.
............... ONTSTAAN EN GENEZEN VAN KANKER AL VELE DECENNIA MOGELIJK! KLIK HIER. ............
.
TER INLEIDING
In de afgelopen 100 jaar zijn vele tientallen artsen, wetenschappers en onderzoekers met de meest uiteenlopende, ogenschijnlijk effectieve oplossingen tegen kanker geko-men. Maar geen van deze werd ooit serieus in overweging genomen door de officiële geneeskunde. De meeste geneeswijzen werden in feite meteen afgewezen, ook al be-weerden duizenden mensen dat ze genezen waren. Zie 'Cancer the Forbidden Cures'!
.
De uitvoerenden werden vaak bestempeld als charlatans, verbannen door de medische gemeenschap en sommigen uiteindelijk gedwongen het land te verlaten. Tegelijkertijd sterven meer dan 20.000 mensen elke dag aan kanker. Waarom? Precies, die reden!
.
Kanker = georganiseerde genocide. Chemokuren en gepatenteerde medicij-nen maken burgers almaar zieker/zwakker. Lees verder... ‘Das ist ein Befehl’!
.
Alternatieve kankertherapieën zijn zo ongeveer ‘verboden gebied’ in de geneeskunde, maar Dr. Gonzalez koos er toch voor die richting te volgen en kent nu opmerkelijke succesverhalen die zijn pionierswerk kunnen bevestigen. Hij  maakt gebruik van een drieledige nutritionele aanpak en is gevestigd in New York City. Hij boekt opmerkelijke successen bij patiënten met een aantal van de meest dodelijke vormen van kanker die de conventionele geneeskunde niet effectief kan behandelen.
Veel verzwegen feiten rondom kankerhet wordt tijd dat we massaal het heft in eigen hand nemen en de corruptie elimineren, want..... wij worden belogen en bedrogen! Verder. 
.
Lezing door prof. Brian Peskin (kanker expert) op 18 juni 2012 in de Bilt. Het verzwe-gen verhaal over kanker, wordt dan persoonlijk door hem belicht en toegelicht, want al bijna een eeuw kan kanker voorkomen en genezen worden! Lees hier verder. Oorzaak kanker bekend en... genezen al bijna 100 jaar mogelijk. Lees verder.
.
GERELATEERDE INFO
Een 15-jarige jongen ontwikkelt een test die alvleesklierkanker 168 keer sneller opspoort!
EU: behandel kankerpatiënten met alternatieve medicijnen! Lees verder bij... WantToKnow.
Medicijnen tegen kanker maken tumoren dodelijker! Nog vertrouwen in chemotherapie...?!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INTERNATIONAAL CONGRES AANPAK KANKER (VOORJAAR 2013).
Innovatie KankerpatiëntenZorg (InKaZo), een initiatief van 4 vrouwen die zich zorgen maken over de kwaliteit van zorg aan kankerpatiënten in Nederland. Een blog alleen is niet genoeg en daarom organiseren zij een internationaal congres waar nieuwe ideeen over aanpak van kanker kunnen worden besproken door sprekers.... uit de hele wereld.
Voorts willen zij een dialoog op gang brengen over vrijheid van therapiekeuze voor pa-tiënten en arts, opdat er gezocht wordt naar innovatieve manieren om de effectiviteit, duurzaamheid en kwaliteit van de kankerpatiëntenzorg in Nederland te verbeteren. Zij nodigen overheid, verzekeraars, patiëntenverenigingen, ziekenhuisdirecties, verple-gend personeel, specialisten, therapeuten, psychosociaal begeleiders, hulpverleners, huisartsen en patiënten uit voor deelneming aan het congres. Aanmelding kan hier.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
ALS DIT WAAR IS DAN..... GROOT PROBLEEM VOOR MEDISCHE WERELD! 
                                (Boek: Het Instituut. Beoordeling bij Bol.com (17 mei 2012)

HET INSTITUUT (HIER VIDEO HET DEBAT)
Schrijversduo Huppes-Kemp (Applaus) heeft een akelig spannende triller geschreven, sterk autobiografisch. Het boek toont een beeld van de medische wereld vol met opportunisten, zwendelaars, schurken, mafiosi. Persoonlijk voordeel gaat boven het belang van patienten. Voor woekerwinsten directeuren van farmaceutische bedrij-ven en medische instellingen, de mooie baantjes voor ex-politici en carrierekansen van ook gewone artsen, wordt gekozen voor de duurste behandelingen. De kosten van de zorg worden onnodig opgestuwd. Moord, afpersing, witwassen, beroepsverbo-den, niets wordt geschuwd in de medische wereld. De belangen zijn te groot. 
.
Het meest schokkende aan het boek is wel dat Wim Huppes, de mannelijke helft van het schrijversduo, beweert dat alles wat in het boek aanbod komt zich ook daadwerke-lijk afspeelt in Nederland. Dit blijkt ondermeer uit een interview met Huppes en Kemp dat op internet circuleert. Huppes, zelf internist en ex-kankerpatient, heeft zichzelf genezen met een experimenteel middel (DCA), dat de reguliere artsen hem niet wilde voorschrijven. Hij was afgeschreven maar weigerde op te geven. Huppes staat model voor de hoofdpersoon in het boek, Maarten Keyser die het met zijn vrouw opneemt tegen de medische mafia. Het Instituut is een aanrader voor iedereen die wil weten hoe het zit en vooral voor al die artsen, die nog met het doel mensen te genezen, naar hun werk gaan. Ode aan.... Wim en Mirjam.
.
Op 22 juni 2012 (16.00 uur) gaat filosoof-uitgever Roeland Dobbelaer (Filosofie Magazine-Veen Magazines-Bèta Publishers-Twin Media) in debat met het schrijversduo. Een reden voor een debat is er zeker. Wim Huppes beweert dat alles wat in het boek aan bod komt, zich ook daadwerkelijk afspeelt in Nederland. Kom naar Selexyz Broese in Utrecht (boekhandel) voor speciale presentatie van 'Het Instituut'. Vragen pers-publiek mogelijk.
.
Dr. drs. Wim Huppes, MBA, Internist, Filosoof, Columnist voor het Financieele Dagblad en ZNetwerk, en… Auteur van het boek 'We zijn de Klos' . Het Instituut is opgedragen aan Drs. H. J. (Henk) Trentelman...., de langst overlevende opgegeven kankerpatient. Video.

Wim Huppes: 'Artsenmonopolie heeft geen enkel belang bij vernieuwing'. Lees hier (Niburu) verder en/of hier (Medicalfacts). Update: 28-08-2012.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
       CHEMO COMPLEET WAARDELOOS IN DE STRIJD TEGEN KANKER!   MEER INFO... KLIK HIER       
.
Ruim 75 %  van de artsen..... weigert zélf chemotherapie!
                      Lees hier...  de medische misleiding van de mensheid!
Een combinatie van nanodeeltjes met goud en een stofje in theebladeren is vele ma-len effectiever dan chemotherapie. Bovendien worden alleen tumoren aangetast en zijn er geen merkbare gevolgen voor de rest van het lichaam. Lees het gehele artikel.. hier.
.
Natuurlijke kankerbestrijder Graviola 10.000x sterker dan chemo! Update 4 juni 2012.
Niet chemotherapie, maar groenten redden me van (borst) kanker! Lees hier artikel.
Britse vrouw bestrijdt borstkanker met supervoedsel (zoals kurkuma)! Lees verder.
REVOLUTIONAIRE ONTDEKKINGEN WAARVAN U WAARSCHIJNLIJK NIETS MEER HOORT
MET ÉÉN ENKELE PRIK KANKERVRIJ... HOLMIUMTHERAPIE!
Hoogleraar en chirurg Jolle Kirpensteijn krijgt de meest uiteenlopende kankerpatiënten op zijn snijtafel. Bij moeilijke gevallen past hij sinds kort een revolutionaire methode toe die zeer succesvol is bij honden-katten en andere dieren. Gaat, - is al met succes (zie reactie) - bij mensen worden toegepast. Meer info Holmiumtherapie, waarbij mi-nuscule radioactieve balletjes via een injectienaald rechtstreeks in de tumor worden gespoten, bij GoogleEén keer één prik is voldoende en het is nagenoeg onschadelijk.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
MOORDCEL KAN KANKER DODEN... GEN E4bp4!
Britse wetenschappers hebben een gen (E4bp4) gevonden die misschien wel hét ant-woord is in de strijd tegen kanker. De bevindingen kunnen ook een invloed hebben op andere ziektes van het immuunsysteem, waaronder..... diabetes en multiple sclerose.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
GENEZEN KANKER MET NANO... TROJAANSE PAARD!
Australische onderzoekers beweren de genezende behandeling tegen kanker te heb-ben gevonden. Zij noemen dit het Trojaanse paard. Nanodeeltjes brengen minimale maar effectieve hoeveelheid chemo direct in de kankercel. Met kanker geinjecteerde muizen genazen allemaal met deze aanpak. Studies met mensen worden snel opge-zet met hulp van Australische regering in Melbourne. Lees verder bij "Kanker Actueel".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
NANO EN DNA... ENORME SLAG TE BEHALEN!

Ook met nanodeeltjes waarin een medicijn verstopt zit valt een enorme slag te halen. Binnenkort toepasbaar voor kankerpatiënten. Meer informatie nano technologie door Ir. Xenia Bakker in een artikel bij 'Want to Know'. Nano toont ook de onzichtbare kanker.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEKENSPEEKSEL VERNIETIGT KANKERTUMOREN!
Een stofje (speeksel) dat door teken wordt uitgescheiden vernietigt kankertumoren! De 'amblyomma cajennense' teek komt voor in het Braziliaanse regenwoud en lijkt een doorbraak te worden in de strijd tegen kanker. Ratten kregen het ingespoten en werden binnen zes weken weer gezond. Ook op menselijke kankercellen werkt het wonderbaarlijke teken-speeksel! Het zoveelste medicijn tegen kanker lijkt dus een feit!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
BLOEDCELLEN GENEZEN DODELIJKE KANKER!
Onderzoekers genezen muizen blijvend van vergevorderde en agressieve vormen van kanker! De muizen kregen injecties met witte bloedcellen van muizen die resistent zijn tegen kanker. Een zeer interessant experiment dat nota bene al jaren (1999) in opeenvolgende dierstudies bewijst zeer hoopgevend te zijn in een behandeling tegen kanker! Deze vorm van behandelen lijkt veel op de therapie met.... dendritische cellen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
VEEL BELOVENDE MOLECUUL TEGEN KANKER!
Duitse wetenschappers laten zien dat de behandeling van kanker anders kan dan de huidige ingrijpende methoden, zoals operatief verwijderen, al dan niet in combinatie met de vernietigende chemotherapie en/of bestraling. Een door hen ontworpen molecuul blijkt erg goed te werken tegen kanker. Het biedt zelfs terminale kankerpatiënten hoop! Hier meer informatie betreffende molecuul- en nanotechnologie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
BORSTAMPUTATIES TOT 90% OVERBODIG... MICROGOLVEN!.
Borstamputaties zijn voor 90 % te voorkomen door microgolven! Deze golven, dezelfde als in je microgolfoven, zouden de tumoren 'koken' (hyperthermie) en 90 procent van de masectomies of borstamputaties overbodig maken. Meer info bij web vrouw en blog.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
PROTONENTHERAPIE MINDER SCHADELIJK!
Protonentherapie is een vorm van röntgenstraling die minder lichamelijke schade aan-richt  dan de gangbare bestraling. Protonen kunnen namelijk heel gericht de tumor be-handelen en het omliggende, gezonde weefsel sparen. Dit voorkomt complicaties bij de patiënt op lange termijn. Straks (over jaren) ook in Nederland. Meer bij startpagina.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KANKER: “IK HEB NOG GEEN ENKELE PATIENT VERLOREN”!
Dr. Patrick Kingsley, een van de succesvolste genezers ter wereld, heeft met Lynne McTaggart, de auteur van 'What Doctors Don’t Tell You', een teleconferentie gehouden op 12 december 2010 die je zou moeten hebben gehoord als je kanker hebt of iemand kent die dit heeft. Wat is kanker en waarom krijg je het? Ontdek de antwoorden en therapieën die ook écht werken, met een van de succesvolste genezers ter wereld.
.
Dr.Kingsley genas ook Lynne’s eigen moeder die in het eindstadium zat van borstkan-ker en te horen kreeg; U heeft nog drie maanden te leven. Website.. Lynne Mctaggart.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
GRAVIOLA - ZUURZAK... NIEUW ANTI-KANKERMIDDEL IN UW ACHTERTUIN!?
Graviola oftewel ‘Zuurzak’ (Annona Muricata) is een boom die wel tien meter hoog kan worden. Een onderzoek aan de ‘Purdue University’ heeft uitgewezen dat de bladeren van deze  boom kankercellen kunnen vernietigen. Graviola was speciaal effectief bij prostaat en pancreas kanker en ook gunstig bij het vernietigen van... longkankercellen.
.
Aan de Katholieke Universiteit in Zuid-Korea hebben onderzoekers ook twee substan-ties in de zaden gevonden die zeer effectief waren bij borst- en dikke darmkanker. Het effect was vergelijkbaar met het middel Adriamycin dat gebruikt wordt bij de chemo-therapie, maar dan 10.000 maal sterker en zonder de schadelijke bijwerkingen! Lees het gehele artikel hier en/of hier. Zie ook info Google.... ‘Annona Muricata and Cancer’.
.
Natuurlijke kankerbestrijder Graviola 10.000x sterker dan chemo! Update 4 juni 2012.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
DRUIVENEXTRACT DOODT KANKERCELLEN!
Een extract van druivenpitten blijkt kankercellen te doden. Dat heeft onderzoek van de uni-versiteit van Kentucky uitgewezen. Binnen 24 uur was 76% van de leukemiecellen afge-storven, terwijl de gezonde cellen onaangetast bleven, meldt het wetenschappelijk blad ‘Clinical Cancer Research’. Het is al langer bekend dat antioxidanten in druivenpitten kanker tegengaan, maar de eerste keer dat de impact op leukemie werd getest. Meer info.
De onderzoekers zagen dat het extract van druivenpitten een proteïne in gang zet welke apoptose reguleert, een natuurlijke celdood om beschadigde of gevaarlijke cellen te doden.
Mogelijk kan deze studie tot nieuwe kankerbehandelingen leiden, maar wetenschappers zeggen dat het nog te vroeg is om het eten van druiven als kankerpreventie aan te bevelen. Hoewel het zeer interessant is, is er nog een lange weg af te leggen vooraleer dit als kankerbehandeling kan worden gebruikt, zegt kankerspecialiste Kat Arney. Bekende tactiek!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
PAPAJA EXTRACT KAN KANKER BESTRIJDEN!
Prof. Nam Dang, onderzoeker universiteit Florida, en collega’s in Japan hebben bekend ge-maakt dat het extract van papajabladeren en de thee die ervan getrokken kan worden enor-me potentie heeft in de strijd tegen kanker. Daarmee bevestigt wetenschappelijke onder-zoek wat in de verhalen en traditie van diverse volken allang voor waar wordt aangenomen. Het rapport is gepubliceerd in het ‘Journal of Ethnopharmacology. Bron origineel (Engels).
.
De papajaplant zou onder meer tumoren in de baarmoederhals, borst, lever, long en al-vleesklier kunnen aanpakken. De onderzoekers maakten een extract van gedroogde papa-jabladeren en naarmate de concentratie hiervan verder toenam, werd ook.. het effect groter.
.
De papajaplant geeft het molecuul Th1-type cytokines een boost. Dit molecuul stuurt het immuunsysteem aan en kan de tumor op die manier vervolgens aanvallen. Papaja heeft geen negatieve bijwerkingen op gezonde cellen en heeft daarmee duidelijk een streepje voor op de huidige behandelingen van kanker die vaak een aanslag op het lichaam vormen.
.
De onderzoekers stelden tien verschillende soorten kanker bloot aan vier verschillende concentraties van papaja-extracten. In alle gevallen wist de plant de groei van de tumor te vertragen. Diverse volken – met name in Azië – gebruiken papaja al eeuwen als medicijn tegen diverse ziektes. Zie ook reacties en (bestel) verwijzigingen op de... scientias website.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NATUURLIJK MIDDEL VERNIETIGT EXCLUSIEF KANKERCELLEN!
Er is recent (weer) een stof ontdekt die kankercellen precies op de zwakke plek raakt. Piperlongumine, de stof afkomstig van Piper Longum L., een peperplant uit India-Azië laat kankercellen stikken (vergiftiging) in hun eigen afval door bepaalde enzymen bijna hele-maal te blokkeren. Voor normale lichaamscellen is dat niet zo erg, het beetje enzymacti-viteit dat overblijft is voldoende om ze in leven te houden. Voor kankercellen is het echter dodelijk. Het gevolg is dat alleen de kankercellen worden aangepakt terwijl, er geen scha-de optreedt in normale lichaamscellen en..... effectiever is dan chemotherapie. Lees verder.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
PERZIK-ABRIKOZENPIT BEVAT WONDERLIJK GENEESMIDDEL TEGEN KANKER!
Perziken, nectarines, pruimen, abrikozen en amandelen zijn allemaal vruchten die nauw verwant zijn aan elkaar. De amandelvormige houten pitten van de vruchten dragen een belangrijk natuurlijk medicijn in zich. Deze pitten bevatten namelijk een ef-fectief geneesmiddel tegen kanker. Lees verder.  Meer info abrikozenpitten (laetrile- b17). 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
PIL TEGEN AGRESSIEVE VORM HUIDKANKER IN 2011-2012!?
Wetenschappers van het vermaarde Britse kankercentrum  Royal Marsden NHS Foun-dation Trust hebben een geneesmiddel ontwikkeld dat een revolutie zou kunnen be-tekenen in de behandeling van de meest agressieve vorm van huidkanker: maligne mela-noom. In de testfase van het middel - dat voorlopig nog RG7204 heet - bleken de tumoren in 80% v/d gevallen in belangrijke mate kleiner te worden. Meer. Beluister.. Dr. Th. Maselis.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW VIRUS KAN KANKERCELLEN GERICHT UITSCHAKELEN!
Canadese onderzoekers hebben voor het eerst met succes een nieuw virus getest op kankerpatiënten. Het virus spoort de kankercellen op en doodt ze, zonder de gezonde cellen aan te tasten. Het zogenaamde JX-594-virus, dat artsen van het Ottawa Hospi-tal Research Institute intraveneus toedienden, verspreidde zich in de bloedbaan en maakte tumorcellen in het hele lichaam onschadelijk. Belangrijk daarbij is dat de ge-zonde cellen ongemoeid gelaten werden. Het virus werd gefilterd uit een vaccin tegen pokken en werd gemanipuleerd om kankercellen aan te vallen. Aanvullende info.. hier.
.
VEELBELOVEND
'We zijn opgewonden omdat voor het eerst in de medische geschiedenis een virus zich consistent en selectief vermenigvuldigt in kankerweefsel', zegt Dr. John Bell van het Ottawa Hospital Research Institute. De testen waren eigenlijk bedoeld om de vei-ligheid na te gaan, maar bij zes van de acht patiënten die de hoogste doses toege-diend kregen, krompen de tumoren of stopten ze met groeien. Alle 23 testpersonen leden aan verschillende soorten kankers die niet meer behandeld konden worden door de klassieke geneeskunde. Sommigen kampten na een eerste toediening met griep-achtige symptomen, maar over het algemeen werd de behandeling erg goed verdragen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
BACTERIE KAN KANKERCELLEN VERNIETIGEN!
Een onschuldige bacterie die van nature in aarde voorkomt, kan binnenkort gebruikt worden in de strijd tegen kanker. De bacterie ‘Clostridium sporogenes’ zorgt ervoor dat medicatie alleen de tumorcellen doodt. Als je de bacterie injecteert bij een kan-kerpatient groeit hij daardoor uitsluitend in kankercellen. Zodra het medicijn de tumor bereikt, activeren enzymen in de bacterie de medicatie. Alleen de tumorcellen in de buurt van de bacterie worden dan vernietigd. Lees gehele berichtgeving hier en/of hier.

Dit is een natuurlijk fenomeen dat we kunnen gebruiken om tumorcellen te doden. Gezond weefsel blijft onaangetast, legt professor Nigel Minton van de universiteit van Nottingham uit. Dit onderzoek kan leiden tot een simpele en veilige manier om een brede groep tumoren te bestrijden. Nigel Minton: De therapie doodt alle typen kanker-cellen. Zeker als de tumor op een lastige plek zit of opereren een te groot risico vormt, is deze behandeling beter. Vanaf 2013 zal deze therapie op patiënten getest worden.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
NIEUW ONDEKT VIRUS GENEEST ALLE SOORTEN BORSTKANKER BINNEN 7 DAGEN!
Wetenschappers van het Penn State College of Medicine hebben een virus ontdekt dat alle soorten borstkanker binnen zeven dagen kan genezen. Het virus staat bekend als het adeno-geassocieerd virus type 2 (AAV2), komt van nature voor, wordt gedragen door 80 procent van de mensen, maar veroorzaakt geen ziekten. Hier publicatie Niburu.... 24-09-11.
Onderzoekers ontdekten (in 2005 al!) dat het virus kan worden gebruikt om kanker te gene-zen. Ze ontdekten ook dat vrouwen met het AAV2-virus en het humaan papillomavirus (HPV) minder kans lopen op baarmoederhalskanker.
Volgens de wetenschappers die het virus in een laboratorium testten vernietigt AAV2 alle borstkankercellen ‘binnen 7 dagen’. Het virus kan kankercellen in verschillende stadia on-schadelijk maken waardoor de verschillende huidige behandelingen in principe overbodig zijn. Woordvoerder: “Als we vaststellen welke reactiepaden het virus triggert kunnen we aan de hand daarvan nieuwe medicijnen ontwikkelen, of..... we gebruiken simpelweg het virus”.
Borstkanker is de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen. In 2010 zijn in Nederland ruim 42.000 personen overleden als gevolg hiervan. Bijna een derde van de totale sterfte.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
NATUURLIJK MIDDEL UIT HERFSTBLOEM HONGERT TUMOREN DOOD!
Onderzoekers hebben een natuurlijk middel uit een plantje, dat sterk lijkt op een krokus, iets aangepast, waardoor het tumoren aanpakt zonder de rest van het lichaam te vergif-tigen. Testen op muizen lijken opmerkelijk effectief en zonder bijwerkingen.  De helft van de muizen genas zelfs, een veel beter resultaat dan de onderzoekers verwacht hadden. Het bleek effectief bij verschillende vormen van kanker, waaronder long-, borst- en darmkanker. De onderzoekers verwachten dat het nog 6-7 jaar duurt voordat het middel ingezet kan worden als medicijn bij mensen. (!?) Wederom op de lange baan geschoven! Lees artikel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
ASPERGES EFFECTIEF IN DE STRIJD TEGEN KANKER!
Asperges als middel in de strijd tegen kanker. Volgens Math Teeuwen geen fictie, maar realiteit. De voormalig eigenaar van een aspergebedrijf lijdt aan de ‘Ziekte van Kahler’, een chronische vorm van bloedkanker,  maar wist de ziekte onder controle te krijgen  sinds hij dagelijks asperges is gaan eten. Lees interview en aanvullende info asperges-gezondheid.
.
Na ongeveer een halfjaar moest Teeuwen weer op controle bij de specialist. Deze merkte al meteen op dat hij er goed uitzag, maar kon pas echt een oordeel vellen nadat het bloed was onderzocht. “De arts belde mij voor de uitslag". Hij was met stomheid geslagen: mijn bloed zag er beter uit dan toen ik voor de eerste keer bij hem kwam. De cruciale bloedwaarden waren fors gedaald. Dat bleek nooit voor te komen bij de Ziekte van Kah-ler. Mijn dokter dacht dat de gunstige resultaten te maken hadden met mijn nieuwe, minder stressvolle leefstijl. Dat ik iedere dag asperges at, heb ik hem maar niet ver-teld, want omdat ik zelf een aspergeteler was, zou hij mij toch niet willen geloven.
.
Sinds dit positieve bericht zijn de bloedwaarden van Teeuwen onveranderd goed; de ziekte is onder controle en met de voorgespiegelde chemokuren en stamceltransplantaties hoeft hij vooralsnog niet te starten. Dat komt volgens de Limburger dankzij zijn asperge-dieet. “Veel mensen in mijn omgeving die aan kanker lijden, zijn door mijn ervaringen ook begonnen met het eten van asperges. Ook bij hen zijn positieve effecten waarneembaar: de ziekte is tot stilstand gebracht en in sommige gevallen zelfs........ geheel op haar retour.”
.
Teeuwen leunt nu echter niet achterover, hij vindt dat hij iets met zijn ervaringen moet doen. Ik wil niet de zoveelste succesvolle casus worden, maar daadwerkelijk iets veranderen. Dit door een researchcentrum op te zetten en hier een mogelijk positief verband tussen asperges en kanker aan te tonen. En dat met maar één doel: andere mensen helpen. Dat voel ik als mijn plicht, want dankzij de asperges kan ik nog elke dag van het leven genieten.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
KANKERCELLEN LATEN VERDWIJNEN MET SUIKER!
Kankercellen worden vooral gevoed door glucose. Wetenschappers zijn er nu in geslaagd om ze te voeden met een suiker waardoor ze worden vergiftigt en afsterven. Bron dit artikel.
“De meeste kankercellen zijn geheel afhankelijk van glucose als brandstof voor hun groei,” zei Guy Perkins van de Universiteit van Californië in San Diego. Samen met Rudy Yama-guchi van de Universiteit van Kyushu in het Japanse Fukuoka ontdekte Perkins dat de cel-len een bepaalde suiker kunnen opnemen die bekend staat als 2-deoxyglucose. Deze suiker maakt dan een eiwit los in de cel die een zogeheten zelfmoord-schakelaar bewaakt.
Eenmaal blootgesteld kan de schakelaar worden geactiveerd met het medicijn ABT-263. Hierdoor sterven de cellen af door de eiwitten te bevrijden die de kankercel in feite opdracht geven ‘zelfmoord te plegen’. Deze benadering betekent mogelijk het einde van verschillen-de soorten kanker, waaronder lever-, long-, borst- en bloedkanker. In muizen verdween menselijk prostaatkanker al binnen enkele dagen. Yamaguchi en Perkins hopen nu veel meer klinische tests te kunnen gaan doen aan de Universiteit van Californië in San Diego.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SELENIUM BLIJKT KRACHTIG MEDICIJN TEGEN KANKER!
Eén van de meest effectieve biologische wapens tegen kanker is, zoals met veel gezonde producten, iets waar we over het algemeen niet genoeg van binnenkrijgen. Verschillende studies hebben uitgewezen dat het mineraal selenium een effectief mid-del is tegen het bestrijden van verschillende soorten kanker. Er zijn waarschijnlijk niet zo erg veel mensen die de aanbevolen dosis van 200 microgram per dag binnenkrijgen.
Selenium werd voor het eerst in de geneeskunde gebruikt als een middel tegen roos, maar tegenwoordig weten we veel meer over dit mineraal. Onderzoek wijst uit dat sele-nium de aanmaak van vrije radicalen in het lichaam blokkeert, vooral als het samen met vitamine C, vitamine E en bètacaroteen wordt ingenomen. Vrije radicalen kunnen het DNA beschadigen waardoor er degeneratieve veranderingen in de cellen plaats-vinden. Deze veranderingen kunnen leiden tot kanker. Lees verder bij Earth-Matters.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
PAARDENBLOEM INZETBAAR ALS KANKERMEDICIJN!
De paardenbloem heeft een krachtige helende werking waar slechts weinigen mee bekend zijn. De bloem bevat tevens veel vitamines-mineralen, met name kalium. Het kruid reinigt galblaas-lever en doordat het levervetten afbreekt is het een effectief diure-ticum. Uit recent onderzoek blijkt dat de bloem.. diverse kankersoorten helpt genezen.
In 2008 publiceerde het International Journal of Oncology een studie over de positieve effecten van paardenbloemthee. Deze thee bleek de strijd aan te gaan met borst- en prostaatkanker. De bladeren bleken een geneeskrachtige werking te hebben. De wetenschappers concludeerden dat het extract kan worden gezien als kankermedicijn.
In januari 2011 verscheen een studie in het Journal of Ethnopharmacology waarin de effecten van de paardenbloemthee op leukemiecellen werden getest. Er werd gebruik gemaakt van de wortels van de bloem. De thee bleek apoptose of het proces van ge-programmeerde celdood in de leukemiecellen in gang te zetten. Men vond het inte-ressant dat de thee gezonde cellen met rust liet. Deze wetenschappers waren van mening dat de paardenbloem zou moeten worden overwogen als.. een kankermedicijn.
Het International Journal of Oncology kwam in 2011 met een rapport waarin werd ge-concludeerd dat de paardenbloem de groei van prostaatkankercellen onderdrukt. In een andere studie uit 2011 werd klinisch bewijs geleverd dat het extract van de paardenbloemwortel de celdood in gang zet in medicijnresistente melanoomcellen zonder daarbij gezonde cellen te vergiftigen of te beschadigen. De studie prees de paardenbloem als therapie voor medicijnresistente kankersoorten. Lees gehele artikel.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
.
ZWARTE ZALF... GENEZING VAN BORST- EN HUIDKANKER IN  DE 21 EEUW!
Kankerbestrijding met plantaardige zalven, kan dat? In de Amerikaanse geschiedenis van kruidengeneeskunde zijn kankerbehandelingen met plantaardige zalven al meer dan 300 jaar bekend. De huidige zwarte zalven die bij behandeling van huid en borst-kanker gebruikt worden zijn een combinatie van de oorspronkelijke Indiaanse kruiden.
In de 20e eeuw waren korstvormende zalven zoals zwarte zalf in iedere apotheek in Amerika te verkrijgen. Tot begin 1990, toen de laatste alternatieve kankerklinieken door de FDA gesloten werden, werd de zalf met veel succes toegepast. De succes-scores lagen tussen 80-90% bij beginnende tumoren en meer dan 50% in een verge-vorderd stadium. Het argument waarmee FDA de klinieken verbood was... therapieën succesvol, maar de methoden verouderd!  Hierna vertrokken de klinieken naar Mexico.
.
Gesprek met Jonneke Koning (WWK) op internetradio TVNR over zwarte zalf (22-2-"12).
Dr. B. Kilarski (ervaringsdeskundige), Rheine (Duitsland) kan u zeker... nader adviseren..
Meer informatie en eventuele bestelling bij 'Uitgeverij Jim Humble', betref-fende ‘Zwarte Zalf’, het gelijknamige boek van Adrian Jones en..  MMS (Gold).
.
Hoe schandelijk ook, maar in Australië is zwarte zalf inmiddels uit de handel genomen! Zie deze indrukwekkende video (Engelstalig). In de GVA-nieuwsbrief (nr. 5 - mei 2012 ) van Anneke Bleeker ook positieve aandacht voor zwarte zalf.  Zie berichtgeving (succesvolle behandelingen) in betreffende brief, van Rineke van den Berg bij deze link.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
DR. S. BURZYNSKI'S KANKERTHERAPIE WERD... 34 JAAR ONDERDRUKT!
.
Een in de jaren '70 ontdekte kankertherapie die vele malen effectiever is dan chemo-therapie en bestraling en daarnaast niet de giftige bijwerkingen van deze nog altijd massaal toegepaste behandelmethoden vertoont, blijkt tientallen jaren lang onderdrukt te zijn door de hoogste Amerikaanse medische autoriteit FDA (Federal Drug Admini-stration). De reden: de FDA komt enkel op voor de belangen van de machtige farma-ceutische industrie, wier miljardenwinsten door de nieuwe goedkope therapie in groot gevaar dreigden te komen. Lees hier verder en/of hier met video bij Niburu.... juni 2011.

Ook bij 'Kanker Actueel' info Dr. Burzynski en zijn anti-neoplaston therapie (juni 2011).
.
OOK ALOE VERA DE NEK OMGEDRAAID!

Lees hier hoe de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), ook een ander uiterst effectieve kankerbehandeling, de nek omdraaide! Dr. Ivan Danhof wordt beschouwd als de Aloë Vera-autorititeit en ontwikkelde een extract dat in zijn kliniek werd gebruikt met een genezingsgraad van maar liefts 80 %! Wederom een succes-volle therapie geëlimineerd! Aloë is geen medicijn en toch geneest het! Oorlog tegen kanker blijkt steeds vaker oorlog tegen de genezing van kanker! Meer in ons dossier.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KANKER DOOR DE MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE.... VOEDING EN VERVUILING!Professor Rosalie David zegt dat kanker in de oudheid een extreme zeldzaamheid was, zoals uit onderzoek is gebleken. Kanker is volgens haar een door de mens ontwikkelde ziekte, waarbij vervuiling en de veranderingen in onze voeding - levensstijl de hoofdverant-woordelijken zijn. Het aantal kankergevallen zou pas dramatisch zijn gaan stijgen vanaf de Industriële Revolutie. Daardoor kan gesteld worden dat het stijgende aantal kankergeval-len niet in directe relatie staat met het feit dat mensen steeds maar ouder worden. (KWF beweerd dit echter... derhalve dus... leugens - bedrog - volksverlakkerij). Lees verder.
Kanker (en meer).. door mens ontwikkelde ziekte(n)! Giftige (voedings) stoffen  de hoofd-oorzaak van onze gezondheidsproblemen en chronische ziekten!.Lees hier zeker verder.
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de 'Star-People' website, voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'. Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte killer? Lees verder. 
.De hierboven genoemde  revolutionaire ontwikkelingen in de strijd tegen kanker en onze dossiers (rechts), zijn een selectie waarmee wij dus zeker niet pretenderen volledig te zijn. Hopelijk wordt een en ander snel toepasbaar voor kankerpatiënten, die vaak nog maar weinig tijd hebben. Wij  vrezen echter  van niet, want.....
.
 succesvolle ontwikkelingen, die ondermijnend zijn, of kunnen worden, voor de huidige status quo (vergiftigen-verbranden-verminken), zullen zeker gefrustreerd worden door par-tijen (bekende hoek) die er geen (financieel) belang bij hebben, niet te patenteren! Recent voorbeeld van toegepaste (maffia)praktijken is censurering,...... zie bij natriumbicarbonaat!
.
De WWK, onze Belgische vrienden van 'No Cancer Foundation' en zij die kiezen voor een andere aanpak zullen echter blijven volharden in de eerder genomen doelstellingen.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................
.
Ton Claessen (67), lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info.
.
................ .......    .............LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 20 maart 2013    .   ..............................

4 opmerkingen:

Unknown zei

It is the best alternative.

Unknown zei

translation

Unknown zei

Welkom bij Dr.Ise Herbal Research Centre (IHRC) voor u Interesse bij het overnemen van uw gezondheid! Dr.Ise gezondheidszorg Specialist die gezondheidskwesties beantwoordt, Hij is de enige echte kruidenarts die ziekten kan genezen, Alle anderen worden niet herkend, Niet geregistreerd bij CDC, WHO en wereldwijd behandelen en genezen van patiënten. De grootste arts, de spiritist en de fysische genezer ... The World number Healing Doctor, hij is de enige echte en ware genezers. Hij heeft een licentie en geregistreerd .. Ik zou graag enkele van Dr.Ise Bloggers en Site met u willen delen:

1.https: //peraltaadelay4rerygd.wordpress.com/2017/05/04/mais-recente-tratamento-a-base-de-plantas-para-hiv-e-hpv-por-dr-ise

2.https: //peraltaadelay4rerygd.wordpress.com/2017/05/04/mais-recente-tratamento-a-base-de-plantas-para-hiv-e-hpv-por-dr-ise

3.http: //jkhza7t6fds6rewsui.over-blog.com/2017/05/herbal-healing-by-dr.ise.html4 [Meest gebruikte pers op de sitewereld; https: //thenaturalhealthclinic.wordpress.com/2012/05/11/575/#comment-1234

5.https: //alimentaycura.com/2017/04/07/hepatitis-20-remedios-caseros-utiles-para-combatir-la-hepatitis/

6. http://thelifetree.com/detoxify.htm

Ik wens je een levendige gezondheid en gemoedsrust.

De producten van Dr.Ise zijn Natural Dietary, Traditional Herbal-supplementen en Herbal Therapeutic Medicine. Altijd grondig getest op zware metalen en bacteriën voor consumptie, gebruik alleen de beste verse kruiden om ziekte te behandelen en te genezen; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM]

Bedankt Dr.Ise voor het genezen van mijn ziektes, met behulp van zijn natuurlijke en pure kruidenmedicatie. Naamnamen is niet belangrijk Dr.Ise is de enige echte en echte kruidenarts die 100% geneest, ik heb geprobeerd alles wat ze faalden .. De enige echte en de kruidenarts is Dr.Ise. Verdoe je tijd niet om contact met anderen op te nemen ... De enige Herbal Doctor die wordt erkend die kan genezen is Dr.Ise, met een hoog geneeskrachtige en krachtige kruidentherapeutische geneeskunde zonder bijwerkingen. Dit is echt, waar leven, zoveel jaar van herpesziekte met pijn en lijden ... Mijn eindoplossing is Dr.Ise ... @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.OR Zijn Amerikaanse nummers; +1 [6186190161 of +19546421192]

Met vriendelijke groeten aan Dr.Ise

Hij geneest vele ziekten, ongeacht de ziekte, Dr.Ise zal je genezen, hij is erg krachtig

Dr.Ise Slogan: Gezondheid staat bij hem hoog in het vaandel. Hij neemt de gezondheid van patiënten heel serieus, doet er alles aan om patiënten te genezen, te genezen en te redden.24 uurlevering met behulp van online en koeriersverzending .... 100% wereldwijd gegarandeerd

ana zei

etech world news news
jobs