Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 oktober 2010

Paddenstoelen en effectiviteit bij bestrijding kanker!


OUDE-NIEUWE MEDIA- ZIE OVERIGE DOSSIERS TER RECHTERZIJDE- VOEDING VERSUS GEZONDHEID
TER INLEIDING
De gezondheidsvoordelen van paddenstoelen omvatten de bestrijding van kanker, cho-lesterolverlaging en veel meer. Geneeskrachtige paddenstoelen worden steeds popu-lairder vanwege effectiviteit en... al duizenden jaren door de mensheid worden gebruikt.
.
Als we denken aan paddenstoelen, dan denken we vaak aan een smakelijke aanvul-ling in dieet, salade of gebakken. Naar schatting zijn er 38.000 soorten en de meeste bieden een rijkdom aan eiwitten, vezels, vitamine B en C, maar ook.... vele mineralen.
.
FENOMENAAL GENEZINGS POTENTIEEL!
Ten minste drie soorten hebben aangetoond een fenomenaal genezings potentieel te hebben: Maitake, Shiitake en Reishi. Bij deze geneeskrachtige paddenstoelen is ge-bleken dat ze ter bevordering van de gezondheid gebruikt kunnen worden. Ze zijn goed voor het hart en verlagen het risico op kanker, ze bevorderen de immuunfunctie, weren virussen-bacteriën-schimmels, verminderen ontstekingen, bestrijden allergieën, helpen bij evenwichtige bloedsuikerspiegel en ondersteunen bij.. de ontgifting van het lichaam.
.
Maitake, Shiitake, Coreolus en Reishi paddenstoelen hebben veel overlappende eigen-schappen: allen zijn een boost voor het immuunsysteem, allen zijn een steun voor het hart en veelbelovend in de behandeling tegen kanker. Maitake wordt speciaal aanbe-volen voor de maag en de darmen, evenals voor de bloedsuikerspiegel; Shiitake behan-delt gebrekkige voeding en leverkwalen, Reishi bevorderd de respiratoire gezondheid.
.
Een extract uit de wilde paddenstoel Cordyceps sinencis lijkt veelbelovende resultaten op te leveren tegen meer soorten kanker. Theezwamdrank 'Kombucha' en behandeling kanker in Sowjet-Unie. Dr. J. Baars onderzoek gezondheidsaspecten paddenstoelen.
.
Chaga een geneeskrachtige eeuwenoude paddenstoel die niet alleen griep voorkomt, spataderen verwijdert, cellulitis aanpakt, longproblemen verhelpt en examenvrees ver-mindert maar ook groei en deling van kankercellen remt? Dat moet enorme onzin zijn. Temeer daar de paddenstoelkorrels, te koop bij de natuurapotheek en via internet, ook nog kunnen dienen als voeding voor bloemen-planten! Lees verder bij.. Volkskrantblog.
.
MEDICINALE PADDENSTOELEN... KRACHTIG TEGEN KANKER!
Vooral in Japan en China worden paddenstoelen al eeuwen gebruikt als medicijn, bij-voorbeeld tegen te hoge bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte en ontstekingen. Maar ook tegen kanker worden paddenstoelextracten met succes toegepast. In Europa wint de paddenstoel de laatste jaren terrein, maar veel langzamer dan hij verdient en dat is vreemd. We rijden in auto's uit Japan, kijken naar tv’s en gebruiken computers. Weten-schappelijk medisch onderzoek uit het oosten wordt echter........ compleet genegeerd!
.
Het gevolg is dat veel Nederlandse en andere westerse kankerpatiënten verstoken blij-ven van een effectief middel als bijvoorbeeld PSK, een sterk antikanker paddenstoel-extract. En dat terwijl het middel in vergelijking met farmaceutische middelen tegen kanker, niet veel kost en er nauwelijks bijwerkingen zijn. Hoog tijd dus voor 'Stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker', om..... paddenstoelen nader onder de loep te nemen.
VERDERE INFO
Informatieve website geneeskrachtige paddenstoel Reishi.................... http://www.reishi.nl/
Cordyceps sinensis een breed inzetbare paddenstoel................... http://tinyurl.com/34tmkt2
Berkenboom - berkenzwam (Chaga) tegen kanker (iocob)... http://tinyurl.com/yl9ywaf
Maitake-paddenstoel laat tumoren 75% krimpen............... http://tinyurl.com/yj3z8mu
Chaga paddenstoel (betuline zuur) en de genezende kracht......
http://chagabetula.nl/
Overzicht van
natuurlijke (paddenstoelen) producten.......... http://tinyurl.com/26r4y9g
Onderzoek medische paddenstoelen...... http://www.fonteine.com/paddestoelen.html 
Eetbare paddenstoelen, fruit en planten database bij........... Permacultuur Nederland
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.
.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................
Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info..
.....................................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 05 oktober 2011.......................................

1 opmerking:

Terry zei

Dank u voor dit artikel. Merkwaardig genoeg laat u de meest actieve Nederlandse producent van medicinale paddenstoelen onbenoemd: Oriveda.

Ze produceren extracten van Maitake, Reishi, Chaga, Cordyceps, Coriolus PSP en Agaricus. En dan ook nog eens met specificaties die aanzienlijk beter zijn dan de meer bekende produkten. Dit ter aanvulling en informatie.