Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 september 2010

Effectieve kankerbehandeling... de nek omgedraaid!

......................................................................................................................................................................
.
ALOE VERA
Lees hier hoe de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), een uiterst effec-tieve kankerbehandeling, de nek omdraaide! Dr. Ivan Danhof wordt beschouwd als de Aloë Vera-autorititeit en ontwikkelde een extract dat in zijn kliniek werd gebruikt met een genezingsgraad van maar liefts 80 %! Wederom een succesvolle therapie geëlimi-neerd! Oorlog tegen kanker blijkt steeds vaker.. oorlog tegen de genezing van kanker!  
.
Boek ‘Cancer can be Cured’ van pater Romano Zago, een Franciscaner monnik, die kanker en andere aandoeningen succesvol behandelde met sap van Aloë Arborescens.
.
Tandpasta met Aloë Vera beter dan met fluoride. Volgens tandartsen beschermt deze beter tegen ziekteverwekkers dan verschillende commerciële tandpasta's met fluoride.
.
Cruydhof Aloë Vera (barbadensis) en overige producten. Een overzicht met informatie en.... bestellen. Bij Product Academy (PA) nog meer informatie omtrent Aloë Vera (barbadensis).
Informatie betreffende Hanoju biologische Aloë Vera  en vele andere sappen... vindt u hier.
.
GEHEIM BRAZILLIAANS ALOE-RECEPT GENEEST KANKER!
Aloë is geen medicijn en toch… geneest het” is het nieuwste boek van Pater Romano Zago, auteur van onder meer “The Scientific Monographic History of Aloe Vera and Aloe Arborescens. In de laatste paar jaar heeft zijn boek veel bijval gekregen uit de wereld van de alternatieve geneeskunde in Europa. In zijn nieuwste boek presenteert Pater Romano Zago de geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Arborescens en beschrijft in eenvou-dige bewoordingen hoe deze plant kan worden gebruikt bij de genezing van meer dan 100 verschillende soorten ziekten waaronder obesitas en depressiviteit. Lees hier zeker verder.
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.
.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................
Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info.
.
.....................................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 02 januari  2011......................................

Geen opmerkingen: