Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 augustus 2011

Experts onthullen.. effectieve kankerbehandelingen!

OUDE-NIEUWE MEDIA- ZIE OVERIGE DOSSIERS TER RECHTERZIJDEHOOGSTE TIJD-NIEUWSBRIEF

KANKER IS TE GENEZEN... NU!
Wereldwijd ontstaan steeds meer bewegingen om alternatieve geneeswijzen voor kanker onder de aandacht te brengen. Marcus Freudenmann en zijn vrouw Sabrina, reisden de wereld over om experts in alternatieve geneeswijzen voor kanker te ontmoeten. Ze zagen het als hun missie een documentaire te maken over natuurlijke geneeswijzen voor kanker die de wereld wakker zou schudden. De documentaire -op DVD-  is inmiddels beschikbaar.
.
Deze documentaire brengt de wijsheid van meer dan 30 internationale holistische pro-fessionals bij elkaar, waaronder Dr. Stanislaw Burzynski, die zich bezighouden met alter-natieven geneeswijzen en toont ook aan hoe de alternatieve geneeswijzen veel meer ter-rein winnen dan men had verwacht. Het gaat om doktoren, wetenschappers, onderzoekers en schrijvers. Marcus en Sabrina interviewden tevens artsen uit kankerklinieken in Mexico en Duitsland. Zij leggen tot in detail uit hoe hun.... (nog alternatieve) behandelingen werken.
DE ONTWAKING IS BEGONNEN!
Steeds meer patiënten richten zich tot artsen en behandelingen die werken in plaats van te kiezen voor giftige chemotherapieën die enkel meer schade toebrengen. Als gevolg van het succes van alternatieve geneeswijzen zal de reguliere gezondheidszorg, zoals we die op dit moment kennen, op kortere of langere termijn gaan verdwijnen... aldus hun voorspelling.
.
Mensen hebben de keuze om te leren over supplementen, gezonde voeding, hyperthermie, ozontherapie en vele andere behandelingen die nu nog vaak worden afgedaan als ‘kwak-zalverij’. Een expert zegt in de video: “Op een dag kijken we terug en vragen we onszelf af wat voor soort Neanderthalers we waren door operaties uit te voeren en chemotherapie-be-straling toe te passen.” Hij omschrijft de huidige reguliere benadering als... ‘middeleeuws’.
De meeste mensen doen wat de oncoloog zegt. Elke dokter die zegt dat voeding onbelang-rijk is, heeft het niet begrepen,  aldus Dr. Garry Gordon. Kankerpatiënten krijgen in zieken-huizen diverse suikerhoudende voedingsmiddelen, terwijl elke dokter zou moeten weten dat suiker de belangrijkste voedingsstof is voor kankercellen! Info voeding of.. maagvulling?
In de documentaire wordt ook ontmaskerd wat de kankerindustrie werkelijk is: een geldma-chine die zieken uitbuit om de zakken van doktoren, ziekenhuizen en producenten van medi-cijnen te vullen. Dit wordt bereikt door patiënten onder druk te zetten middels conventionele oncologen die adviseren om hun (schadelijke -  vaak zinloze) behandelingen te ondergaan.
FARMACEUTISCHE INDUSTRIE
De farmaceutische industrie wil niet dat kanker genezen wordt. Een Amerikaanse natu-ropaat past ozontherapie toe, een behandeling die in het geheim wordt gegeven omdat de kans om vervolgd te worden zo groot is dat artsen bang zijn hun licentie kwijt te raken. De beweging tegen de industrie wordt echter steeds groter en het tijdperk van giftstoffen komt ten einde. De dominantie van de conventionele chemotherapieën zal plaats maken voor echte geneeswijzen. Er zijn op dit moment al vele geneesmiddelen tegen kanker en de meest belovende worden in de documentaire Cancer is Curable Now’ belicht.  Hier de trailer van de documentaire die op DVD is uitgebracht. Meer veelbelovende mogelijkheden. 
In de documentaire worden alleen behandelingen gepresenteerd die reeds bewezen zijn. Lees verder bij de bron: Naturalnews (Engels) en/of Niburu (NL-vertaling)... augustus 2011.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
EEN ALTERNATIEF VOOR CHEMO
Manon Swart (52), kreeg eind 2009 borstkanker. Zij koos haar eigen weg en weigerde de haar geadviseerde chemo. Haar lichaamsfuncties zijn door die gekozen weg niet alleen intact gebleven, maar zijn zelfs flink versterkt. Ze voelt zich thans fitter en energieker dan ooit in haar leven. Lees haar indrukwekkende verslag........, geschreven op 10 maart 2011.
Hier de website van ex-patiënten voor patiënten Wie geneest heeft gelijk!’ en hier vele getuigenissen. Voorstanders andere aanpak hier en infolijn alternatieve geneeswijzen hier.
.
.................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................

Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor.. de verdere info.
.................,.................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 07 september 2011.......... .........................

Geen opmerkingen: