Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 augustus 2010

Natriumbicarbonaat... revolutionaire kankertherapie!

............................................................................................................................................................
.
TER INLEIDING ............ ZIE OOK DE SCHANDELIJKE YOU TUBE CENSUUR, ONDERAAN!
Dr. Tullio Simoncini (arts en chirurg), is gespecialiseerd in oncologie, diabetologie en stof-wisselingsziekten. Tevens is hij afgestudeerd in de filosofie. Hij staat aan de wieg van een revolutionaire behandeling van kanker. Zijn methode is gebaseerd op het eenvoudige gebruik van natriumbicarbonaat (NaHCO3) en sinds 15 jaar brengt hij, over de gehele wereld, met succes zijn theorieën over oorzaak en behandeling van kanker in de praktijk!
.
Als gevolg hiervan heeft hij grote problemen gehad met de ‘Orde van Geneesheren’ en is geroyeerd, omdat hij als oncoloog natriumbicarbonaat in plaats van de reguliere chemo heeft gebruikt in de behandeling van kankerpatiënten. Dit gebeurt met alle helden die ‘niet in het gelid blijven’, omdat zij zich arts voelen en geen uitvoerders van strikte, vooraf vastgestelde behandelingen die geen enkel waardevol resultaat opleveren, maar eerder een bron zijn van leed en zware economische speculaties! Lees hier het falen van de chemotherapie!
.
En wat recenter (28 september 2010) de zienswijze van Dr. Jannes Koetsier in zijn arti-kel bij WantToKnow... 'Vaccinaties én Chemo: heel duur, maar ook heel weinig effectief!' 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LAATSTE NIEUWS
NATRIUMBICARBONAAT BLIJKT EFFECTIEF BIJ BEHANDELING KANKER!
.
TWEE MILJOEN DOLLAR VOOR NADER ONDERZOEK BIJ BORSTKANKER.
Dr. Mark Pagel (Universiteit van Arizona), ontvangt een beurs van twee miljoen dollar van de National Institutes of Health om de effectiviteit van gepersonaliseerde zuiveringszouttherapie voor de behandeling van borstkanker te onderzoeken. Met andere woorden: klinische tests naar het gebruik van oraal natriumbicarbonaat bij de behandeling van borstkanker staan op het punt te beginnen. Applaus.
.
Uiteraard zijn er mensen op de hoogte, die hebben begrepen dat natriumbicarbonaat (zuiveringszout), hetzelfde spul dat iemands leven op de afdeling spoedeisende hulp in een oogwenk kan redden, een van de belangrijkste, veiligste en meest effectieve alternatieven bij behandeling van kanker is. Lees verder (Het uur van de waarheid, 12-12-2012).

.
Website van Kaj de Vries betreffende candida. Is de moeite waard. Klik hier (6-9-2015).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CHEMO IN VEEL GEVALLEN VAN KANKER NAUWELIJKS OF NIET ZINVOL, ALDUS OOK DR. U. ABEL!.
.
Chemo heeft in veel gevallen van kanker nauwelijks of geen nut! Lees deel 1 en 2 analyse Dr. Ulrich AbelKosten chemotherapie en.... wanneer wel of niet zinvol en.... een alternatief.
.
Overigens is volgens Dr. Tullio Simoncini natriumbicarbonaat de enige stof die algemeen effectief is tegen tumoren. Logische vraag is daarbij waarom de reguliere geneeskunde geen onderzoek doet naar deze behandelmethode. Het antwoord hierop is vrij eenvoudig. Onderzoek wordt pas interessant als er (veel) geld mee verdiend kan worden. Aangezien natriumbicarbonaat een natuurlijk en goedkoop middel is, heeft deze therapie niet de be-langstelling van de farmaceutische industrie. Dit geldt voor..... alle vergelijkbare therapieën!.
BOEK EN VIDEO UITLEG
In zijn boek ‘Kanker is een Schimmel’ vertelt hij ondermeer dat 'Candida Albicans' dezelfde genetische structuur heeft als kanker en legt hij zijn theorie met betrekking tot kanker uit. Op deze video geeft hij verder uitleg. Realisatie Nederlandse ondertiteling  Stichting Sergio.
.
WEBSITES DR. T. SIMONCINI:
Nederlands (vertaling Stichting Sergio).......... http://www.curenaturalicancro.nl/
Nederlands (nieuwere editie).................... http://www.kankeriseenschimmel.nl/ 
Engelstalige versie (nieuw)...... .................. http://www.curenaturalicancro.com/
Engels (internationaal)........................................... http://www.cancerfungus.com/
Italiaanse website............................................. http://www.curenaturalicancro.org/
.
PUBLICATIES ANDERE WEBSITES
Kankerbestrijding middels natriumbicarbonaat bij...................... 'Waterput'
Natriumbicarbonaat doet tumoren krimpen bij......... NaturalNews-Engels
Natriumbicarbonaat, uitleg, toepassing en meer bij.... 'Het Gekruide Pad'  
Kanker is een schimmel en... te genezen, kun je lezen bij...... 'Bovendien'
Natriumbicarbonaat kan kanker ook opsporen... kanker is een schimmel
Kankertherapieen die werken (natriumbicarbonaat)........... Faché Instituut
.
NEDERLANDSE PATIENTEN VERTELLEN (You Tube video's)
Max Sturhoofd........ lymfeklierkanker met uitzaaiingen (uitbehandeld)
Johan Koehorst..... lymfeklierkanker met uitzaaiingen longen
Henk van Hooft....... prostaatkanker
Marion Koning........ borstkanker .........
(Zie ook schandalige You Tube censuur, onderaan!)
.
Zeer schokkende brief van een kankerpatient die een behandeling met natriumbicarbonaat onderging. Zijn behandeling en van vele anderen (bijna 60) werden abrupt afgebroken door een schandalige/misdadige inval/overval op de kliniek waar zij werden behandeld (medio oktober 2007), door de Medische Inspectie Utrecht. Waarschijnlijk in opdracht... van het OM.
.
PATIENTEN WERELDWIJD VERTELLEN (video's)
Kankerpatienten wereldwijd die zijn behandeld met natriumbicarbonaat doen hun verslag!
Dragan Misic (Australie) ..... Alexia .....
.
DR. TULLIO SIMONCINI OP BEZOEK BIJ/IN (video's):
Doug Kaufmann (USA) deel 1 en 2 ............ Los Angeles (september 2008) deel 1 en 2 en 3 
.
Dr. Leonard Coldwell roemt Dr.Tullio Simoncini 'The Only Answer to Cancer'!...... Video's (6).
Bluesplayer met een uitgebreid overzicht van activiteiten (patienten) van Dr.Tullio Simoncini.
.
BEHANDELINGEN
Dr. Tullio Simoncini Cancer Center in Tokyo.... http://simoncini-cancer-center.com/en/home
Shen Clinic, eiland Wight (Engeland).... http://theshenclinic.com/en/treatments/simoncini 
YOU TUBE CENSUUR                                                                                                           
Het IMVA had veel voorlichtingsvideo’s op YouTube staan over natuurgeneeskunde, ge-zond leven en meer. Zonder opgave van reden of aankondiging is hun account verwijderd. Ditzelfde gebeurde ook met het account van LivingFuelTV dat onderwerpen bracht over voeding en leefstijl. YouTube is een bedrijf van Google en men vermoed bij het IMVA dat de video over natriumbicarbonaat en kankergenezing de aanleiding was om het gehele account te verwijderen. Regelrechte censuur dus! Mogelijke opdrachtgever medische maffia!

En de censurering woekerd voort want.. Dr.Tullio Simoncini wordt thans (december 2010) gemangeld door de pharmaceutische maffia en kreeg in Italië te horen dat zijn web-site, waarop hij (terecht) behandelingen met  chemotherapie bekritiseerd, uit de lucht moet op straffe van 150.000 euro per dag.  Dit betekent dus dat als je in Italië kritisch bent  richting reguliere kwakzalverij je nu vervolgd kan worden.  Er is thans dus sprake van een regelrechte terugkeer van de inquisitie naar oorspronkelijk Spaans model. Democratische vrijheid zolang je maar naar de pijpen blijft dansen van de medische machthebbers!! 
.
KANKERSPECIALIST WAARSCHUWT VOOR CHEMO EN BESTRALING!
Dr. Max Wicha, kankerspecialist, waarschuwt voor chemotherapie en bestraling!   
De Pittsburgh Post-Gazette pakte op 24 februari 2010 uit met het opmerkelijke nieuws dat standaard kankerbehandelingen alleen er niet in slagen kanker uit te roeien, maar dat ze het bovendien nog erger kunnen maken. Voor het Faché Instituut is dat niet echt verras-send nieuws. De beoefenaars en aanhangers van de orthomoleculaire geneeskunde pro-beren mensen daar al tientallen jaren van te overtuigen. Het verrassende nieuws is dat de uitspraak deze keer niet uit de ‘alternatieve’ hoek komt, maar van een...... kankerspecialist!
.
OORLOG TEGEN KANKER (HEILIGE 3-EENHEID)..... EEN TOTALE MISLUKKING!! LEES HIER VERDER.
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.
.
Wordt vervolgd........
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!................
.
Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): kankerwelzijn.nl  en het boek: Chemo? Of kan ik zelf kiezen? en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info.
.
......................... ..............LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 30 mei 2016......... ...          ..................

Geen opmerkingen: