Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 augustus 2010

Gc-MAF-vitamine D3 eiwit- 100% effectief bij kanker!

OUDE-NIEUWE MEDIA- ZIE OVERIGE DOSSIERS TER RECHTERZIJDEHOOGSTE TIJD-NIEUWSBRIEF
.
TER INLEIDING
Gc-MAF-injecties, een vitamine-D3 verbindend eiwit, is zeer effectief (100% genezing) bij 40 kankerpatienten als vernietiging van en bescherming tegen terugkeer van ondermeer darm- prostaat- en borstkanker, zo is gebleken uit drie los van elkaar staande studies. Gc-MAF speelt ook een genezende rol bij HIV-AIDS en COPD (chronische longaandoening) en ernstige verwondingen. Gc-MAF lijkt ook een bepalende rol te spelen bij herstel van im-muunziektes en activering van het eigen immuun ofwel afweersysteem. Meer informatie hier (Engels) en op website 'Kanker Actueel'. Hier  een overzicht.... op mijn andere weblog..

GERELATEERDE INFO
Wat is Gc-MAF (NL-info) en hier een video uitleg (Engels). Forum discussies hier (Engels) en hier (Nederlands). Een webblog en... recente publicaties (2011) Dr. Nobuto Yamamoto.
.
Hier belangrijke info bij.. 'Biologisch Medisch Centrum Utrecht/Epe' betreffende Gc-MAF.
De Linus Pauling Kliniek gevestigd in Waalre (Nederland) haalt de innovatieve immuno-logische tumortherapie met Gc-MAF naar Europa. Lees verder (update, 21 maart 2013).
Op Volkskrant forum (offline per augustus 2011) 'een kritische blik op de media over ont-wikkelingen bij kanker', stonden de volgende linken naar Gc-MAF... Bio Group Laboratories Initiative (BGLI) - leverancier, en ook.. IAT kliniek in Freeport op de Bahama's - behandeling.
.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'.
Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.
.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................
.
Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl  en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/  en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com  voor de verdere info.
.
......................................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 21 maart  2013       .................................

1 opmerking:

Maurintius - Information Awareness Team zei

Het is verbazend de manier waarop de geneeskunde hier niet verder op ingaat. Dit is al langer dan enkele jaren bekent.
Net zoals Hemp-Olie (vooral de cannabinoiden van de THC) ook kanker geneest. Kijk op -> http://bloginfo.educate-yourself.eu/2011/01/kanker-is-geneesbaar/