Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 februari 2011

Dendritische cel-hyperthermie succesvol bij kanker!

..................  ...   ..  ............ZIE ONZE OVERIGE DOSSIERS TER RECHTERZIJDE   ..... ..............................
.
TER INLEIDING
Het is al geruime tijd bekend dat kankercellen door ons immuunsysteem aangevallen en opgeruimd kunnen worden. Dat moet ook wel, want volgens de huidige inzichten ontstaan in ons lichaam elke dag kankercellen. En toch ontstaan er niet dagelijks tumoren in ons lichaam. Het menselijk afweersysteem ofwel immuunsysteem moet hierbij dus een rol spelen door het onschadelijk maken van de ontstane kankercellen.
.
Op dit principe is de dendritische celtherapie gebaseerd. De term dendritische cellen is bedacht vanwege het uiterlijk van de cellen, die met vele uitlopers een boomachtige structuur hebben. Aanvankelijk werden deze cellen alleen in de milt aangetroffen. De laatste decennia is echter duidelijk geworden dat ze overal in ons lichaam voorkomen.
.
Ook duidelijk is inmiddels dat dendritische cellen eerst geactiveerd moeten worden om in actie te komen tegen kankercellen. Voor deze activering wordt gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen. Als de dendritische cellen geactiveerd zijn (laboratorium), dan worden ze weer geinjecteerd in het lichaam en activeren zij op hun beurt bepaalde witte bloedcellen (lymfocyten) die de kankercellen kunnen aanvallen en... ook doden.
Het is opvallend dat zowel de reguliere als de complementaire geneeskunde belang-stelling hebben in deze vorm van kankerbehandeling, zoals ook geldt voor behandeling met hyperthermie (lokale of totale verhitting van lichaam of tumoren). Niet alleen ligt een aanpak via het afweersysteem voor de hand, maar ook zijn veel van de inmiddels gepubliceerde resultaten van laboratoriumproeven en klinisch onderzoek veelbelovend.
.
HYPERTHERMIE EN KOORTS
Ing. Harrie Zandvliet; Toename kankergevallen door het uitroeien infectieziekten met koorts!
Jacqueline liet zich succesvol behandelen met dendritische cel-hyperthermie. Lees verder.
.
Na de aanvankelijk succesvol gebleken behandeling heeft de kanker toch weer toege-slagen. Lees hier de update van Jacqueline per 29 april 2011 op de website WantToKnow..
DR. ROBERT GORTER
Deze, nogal prijzige, behandeling wordt al vele jaren, met uiteenlopend succes, toege-past door de Nederlandse arts Dr. Robert Gorter in ‘Medical Center Cologne’ (MMC), gevestigd in het Eduardus-ziekenhuis te Keulen. Hieronder video-verslaggeving...  
.
VIDEO'S KANKERPATIENTEN
Harm Wagenmaker (leverkanker) --- Pauline (borstkanker) --- Eef van Deelen (melanoom)  Rinus (endeldarmkanker) --- Charlotte (borstkanker) --- Truus (darmen en lever) --- Denny (hersentumor) --- Fatima (borst-botkanker) --- Teun van Vliet-oud wielrenner (hersentumor) Hennie (borst-botkanker) --- Iedje (borstkanker) --- Wim Kloosterboer (leverkanker) --- Hagemeyer (prostaatkanker) --- De heer R. (hersentumor) --- Dirk van den Boo-gaard (hersentumor) --- Generaal Abdel-Rasoul Gharabawy (lever). Therapie houdt dus in...
.
Haal afweercellen uit het bloed, richt ze af op tumorcellen en geef ze weer terug aan de kankerpatiënt. De opgepepte afweercellen zoeken vervolgens de tumor op en vallen deze aan. Met deze behandeling zijn inmiddels zeer opmerkelijke successen geboekt.
.
Dr. Vogel (Duitsland en behandeling kanker) in....... uitzending EenVandaag (14 juni 2011).  
Wordt vervolgd......
.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................
.

Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info..
.........................................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 10 maart 2012.  ...................................

Geen opmerkingen: