Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 april 2018

Ongezonde voeding (vulling) veroorzaakt.. kanker!

 OUDE NIEUWE MEDIA -  MEER DOSSIERS RECHTERZIJDE  -  CHEMO IS WAARDELOOS!
VOEDING.. EN VERVUILING.. EEN BRON VAN VEEL, ZONIET ALLE DENKBARE ELLENDE!
KANKER DOOR MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE!          HIER EEN SCHOKKEND OVERZICHT! 

De relatie tussen sterk bewerkt fabrieksvoedsel, zoals vette snacks, koekjes, junkfood, frisdrank en kanker is voor het eerst aangetoond! Wie 10 procent meer van dit soort junkfood gaat eten, heeft 12 procent meer kans op kanker. Wie 10% meer van dit junkfood gaat eten, heeft 12% meer kans op kanker! Lees verder (AD, 15-02-2018) en/of... HIER  (directe link tussen bewerkt voedsel en kanker)! 

Ultrabewerkte voeding uit de supermarkt is nu gelinkt aan kanker. Het gaat om producten die vol additieven, conserveermiddelen en kleur- en smaakstoffen zitten. Vaak bevatten ze ook veel suiker, ongezond vet en (veel) zout. Meer dan de helft van alle voedselproducten die wij kopen bestaat uit ultrabewerkt voedsel!!
.
ARTS WILLIAM CORTVRIENDT is geweldig bezig mbt voeding-gezondheid! Lees verder.
.                                    Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!                            
Ton Claessen (72), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://www.kankerwelzijn.nl boek van drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen?  webmaster: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en dit weblog.
                                         LAATSTE UPDATE VAN DIT ARTIKEL:  29 april 2018                                       

1 opmerking:

Gert-Jan van den Heuvel zei

De redenen dat junkfood zo veel wordt gegeten is:
- het is snel toegankelijk overal
- het is goedkoop (goedkoper dan gezond eten)
- minder tot geen bereidingstijd nodig
- door toegevoegde stofjes is het verslavend (gebeurt ook op chips)

Daar moeten we vanaf en mensen moeten ook weer de tijd krijgen om te leren goed en gezond te eten. Door je te drukke leven ga je dat automatisch liever niet doen, maar dat moet weer tweede natuur worden. Neem je tijd om je eten te maken, betrek de kids er in en ze eten automatisch ook veel beter.

MedicinaleWietOlie.com
Wat is CBD olie - MedicinaleWietolie.com
Wat is Medicinale wiet olie - MedicinaleWietolie.com