Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 augustus 2017

Help diabetes (I-II) voor eens en altijd.. de wereld uit!

 OUDE NIEUWE MEDIA -  MEER DOSSIERS RECHTERZIJDE  -  CHEMO IS WAARDELOOS!
VOEDING.. EN VERVUILING.. EEN BRON VAN VEEL, ZONIET ALLE DENKBARE ELLENDE!
KANKER DOOR MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE!          HIER EEN SCHOKKEND OVERZICHT! 

Ervaringsdeskundige/wetenschapper
Herman Hakvoort
en Alexander Olislagers E.D. auteur van het boek  'Genezen van Diabetes II' : (www.genezenvan-diabetestype2.nl), hebben de handen ineengeslagen om voorlichting, preventie en bewustwording betreffende diabetes onder de aandacht te brengen. Hun missie is om diabetes terug te dringen en hebben daarvoor een facebookgroep in het leven geroepen waarvan je lid kunt worden. Inmiddels meer dan 1100 leden (sedert oprichting 5 februari 2017). Uw hulp hierbij is nodig en gewenst...  Laten we de diabetes-epidemie voor eens en altijd eindigen! Lees hier verder en... GA HIER naar de actuele facebookpagina. Verkeerde (fabrieks) voeding is een bron, of liever.. DE BRON van veel lichamelijke ellende! Zie verder mijn weblog: voeding-versus-gezondheid
Diabetes type 2? Doe mee aan een nieuw televisie-programma.
Heeft u Diabetes type 2, gebruikt u medicijnen en wilt u mee doen aan een nieuw televisieprogramma? Wij zijn samen met RTL en VGZ op zoek naar geschikte kandiaten. Lees/informeer HIER of HIER of HIER verder.
--------------------------------------------------------------------------------------

Diabetes Type 2 is... VRIJWEL ALTIJD omkeerbaar! 

Ik vind het verbijsterend dat we accepteren dat er miljarden worden geïnvesteerd in een probleem waarvan we de oorzaak (en de oplossing) kennen! Prof. Dr. Hanno Pijl.

Nog té weinig mensen weten dat diabetes 2 én veel complicaties van diabetes zijn om te draaien.  HET NIEUWE ETEN speelt daarbij de belangrijkste rol! Niet minder eten, maar ánders! Smaakvoller/echt eten, met minder koolhydraten en meer gezonde vetten.

TheNewFood heeft in de afgelopen jaren al veel mensen met diabetes geadviseerd over hun voeding. De resultaten zijn steeds weer spectaculair/fantastisch om mee te maken!

Zelfs huisartsen, diabetesverpleegkundigen en internisten kunnen vaak niet geloven dat bij deze mensen de bloedsuikers in korte tijd zó zijn gedaald. En dat zoveel gezondheidswinst kan worden behaald, alleen door ánders te eten!
 

Prof. Dr. Hanno Pijl, internist en hoogleraar Diabetologie, Leids Universitair Medisch Centrum. Lees... HIER verder. Meer op facebook 'Waarheid over diabetes' . Klik.. HIER.

                                    Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!                                     
Ton Claessen (72), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://www.kankerwelzijn.nl boek van drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen?  webmaster: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en dit weblog.
                                         LAATSTE UPDATE VAN DIT ARTIKEL:  05 okt. 2019                                        

Geen opmerkingen: