Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 september 2016

Protocol voor de natuurlijke genezing van kanker!

 OUDE NIEUWE MEDIA -  MEER DOSSIERS RECHTERZIJDE  -  CHEMO IS WAARDELOOS!
VOEDING.. EN VERVUILING.. EEN BRON VAN VEEL, ZONIET ALLE DENKBARE ELLENDE!
Chemotherapie, bestraling en chirurgie zijn de enige vormen van therapie die be-spreekbaar zijn in de reguliere gezondheidszorg. Honderdduizenden doden vallen er door deze behandeling(en) en slechts 3 tot maximaal 6% van de patiënten met kanker overleven dat! Zo begint de nieuwe column van Dr. Roel Veldhuizen op..... Orjana.

Dr Roel is ruim 40 jaar werkzaam geweest als patholoog anatoom met als specialisatie kanker. Nadat hij met pensioen ging, keerde hij de mainstream medische wereld de rug toe en stapte over naar de natuur als manier om te genezen en gezond te blijven. Zijn column gaat deze keer over een natuurlijke manier om kanker te lijf te gaan, een heus protocol. En ook een waarschuwing voor al die mensen die denken dat chemotherapie het enige is dat hen kan redden. Dr. Roel gaat verder op... Niburu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANDRÉ HARTEL BOEK 'DOODMOE VAN KANKER'!


Andre Hartel (ken hem persoonlijk, zie info/foto's linkerbalk) kreeg in 2010 diagnose terminaal longkanker. Tumor in beide longen met uitzaaiingen in de lymfeklieren. Weigerde resoluut de aangeboden chemotherapie en kreeg met alternatieve therapieën zijn kanker de baas. Is sinds 2012 fulltime bezig met alles over deze aandoening.

In 2014 initiator van een kliniek voor mensen met kanker. Leest medische publicaties, onderzoekt therapieën en mogelijkheden. Houdt zich bezig met patiëntenbegeleiding, geeft voordrachten, deelt kennis via zijn website en nieuwsbrieven. Nu zijn eerste boek! Eén van zijn vele missies. Niet enkel kennisoverdracht, maar vooral ook hoop en vertrouwen schenkend aan diegenen die zijn “opgegeven”.


De cijfers liegen er niet om. Het aantal mensen met kanker (en andere “welvaarts-ziekten”) neemt helaas schrikbarend en in rap tempo toe. De reguliere gezond-heidszorg, heeft gedurende decennia, nog steeds geen oplossing gevonden, ondanks miljarden aan onderzoek.  Althans niet voor patiënten met uitgezaaide kanker.


In dit boek een overzicht van alle zaken die naar het idee van de auteur belangrijk zijn bij behandeling/begeleiding van kanker. Zuurstof, ketogeen dieet, mineralen, bewe-ging, water, ldn, thc en meer. Omdat je kanker (en andere ziektes) veelzijdig dient aan te pakken. Voor meer informatiewww.kankerbehandelen.nl en zijn FACEBOOK.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WIM HUPPES EN.. LICHTTHERAPIE BIJ KANKER!

Dr. drs. Wim Huppes (ken hem persoonlijk, zie info/foto's linkerbalk) en lichttherapie bij kanker. Meer op deze video (You Tube, 29 november 2016).


Immuniserend lichttherapie voor kanker is effectief en betaalbaar. Het is zo simpel om toe te passen dat vaak om artsen heen gewerkt kan worden. De behandeling kan het leven redden van de meeste (8 miljoen) kankerpatienten die elk jaar sterven. Zie: http://www.tippingpoint4cancer.com/ en/of zijn website en/of zijn.. facebook.

Wim genas (DCA) zichzelf (2008) van dodelijke prostaatkanker! Lees hier verder.

Kankers verdwijnen als... je ze doorzeeft met  (rood) licht! Lees verder.
Kanker behandelen en boek 'Het Instituut' (Huppes-Kemp). Lees meer.

 PERSBERICHT (FANTASTISCH) DR. WIM HUPPES!                         (update 9 december 2016)

Foute beslissing Tuchtcollege maakt kankergeneesmiddel (lichttherapie) onmiddelijk beschikbaar! Delft, 8 december 2016. Zie persbericht verder op zijn FACEBOOK en/of: http://www.tippingpoint4cancer.com/nieuws-2/ Aanvullende informatie ook hierboven.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANDERE INFORMATIE DIE VAN BELANG KAN ZIJN.

Kankerpatiënten doen (video)verslag  van genezing (Moermantherapie). Zie.. HIER.  

Nieuwe kankermedicijnen: Er kwamen in tien jaar 53 nieuwe kankermedicijnen bij. Gemiddeld bieden ze de patiënt 3,4 extra levensmaanden (absurd)!! Lees verder.

Zie hoe een GcMAF behandeling kankercellen doodt. Klik hier. 
Waar kan ik goede wietolie (THC) kopen? Lees hier verder.
Kanker behandelen, de andere zijde. Lees verder. Kanker is  te genezen! Lees verder.

Zeven redenen waarom kanker is toegenomen! Lees verder. De  ware geschiedenis van chemotherapie en het farmacheutische monopoli! Lees verder.

Voeding (verkeerde) en gezondheid onlosmakelijk verbonden,  bron van veel, zoniet alle, lichamelijke ellende! Zorg dat uw gezondheid in de beste handen is,... UW EIGEN HANDEN! Lees meer.

Top tien voedingsmiddelen in de strijd tegen kanker. U vindt ze hier.
Cannabis versus kanker. Honderd (100) wetenschappelijke onderzoeken! En nog meer!

....         .....Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!.               ...

Ton Claessen (71), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://www.kankerwelzijn.nl boek drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen?  webmaster: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en dit weblog.
.
.........  .......,...   .    .. ............LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 21 januari 2017   .       .             .... .............

Geen opmerkingen: