Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 februari 2013

Chemo compleet waardeloos in strijd tegen kanker!!

NIEUWE MEDIA MEER DOSSIERS RECHTERZIJDE STOP CODEX WAANZIN

CHEMOTHERAPIE IS WAARDELOOS IN DE STRIJD TEGEN KANKER!
.Chemotherapie is niet alleen nutteloos in de strijd tegen kanker, het stimuleert zelfs de groei van kankercellen in een tumor. Dit heftige bericht komt van het ‘Fred Hutchin-son Cancer Research Centre’ in Seattle (VS). Onderzoekers melden dat chemothera-pie compleet waardeloos is’ en dat mensen die kanker hebben er goed aan doen de chemische middelen helemaal te laten staan’! Natuurlijke en goedkope middelen (Kurkuma) wachten op en schreeuwen om erkenning. Lees hier verder.
.
Dr. M. Rath over de farmaceutische kanker industrie. Lees verder ( met video).
.
CHEMOTHERAPIE MAAKT PATIENTEN ALLEEN MAAR ZIEKER!
Chemotherapie is vaak helemaal niet effectief. Sterker nog, oncologen die chemothe-rapie voorschrijven lijken een beetje op grossiers in valse hoop. De beste aanpak van kanker is een aangepast dieet in combinatie met een reguliere behandeling. Dat stelt internist in opleiding dr. Jan van Klinken in het Reformatorisch Dagblad. Lees verder.
.
ONS IMMUUNSYSTEEM IS DE BESTE KANKERBESTRIJDER!
Het wordt door veel artsen en wetenschappers al jaren vermoed en ook hardop ge-zegd. En nu zijn het de leidende wetenschappers, die zich bij deze club scharen. Professor dr. Martin Rocken; Een gezond immuunsysteem is de beste manier om kanker het hoofd te bieden. Feitelijk zullen we ‘het gevecht tegen kanker’ nooit winnen, wanneer we ons alleen richten op de effecten van.... chemotherapie.

EEN PLEIDOOI VOOR BIOLOGISCHE KANKERBESTRIJDING.
Dr. Piet de Veer, deed zijn studie Biologie aan de Universiteit van Leiden, waarna hij promoveerde aan de Universiteit van Nijmegen. Hij werd daarna biologieleraar aan het Bernardinuscollege te Heerlen en docent anatomie, fysiologie en embryologie aan de opleiding voor vroedvrouwen te Heerlen. Inmiddels gepensioneerd, publiceert hij artike-len en is een groot voorstander geworden van het op de schop gooien van de huidige kankertherapieën en het promoten/onderzoeken van nieuwe, vooral natuur-lijk-biologische vormen van kankerpreventie - bestrijding. Lees verder (WantToKnow).
.
GERELATEERDE INFO (ANDERE MOGELIJKHEDEN)
Kankervrij met een enkele prik en meer! Lees verder - Kurkuma Longa doodt kankercellen! Lees verder - Supervoedsel gaat de strijd aan met prostaatkanker! Lees verder. 
.
GERELATEERDE INFO
Medische misleiding mensheid! Artsen (75 %) weigeren zelf chemo bij kanker!
Onderzoeken kanker zijn vaak onjuist/leugenachtig! Chemo is... big business! 
EU: behandel kankerpatiënten met alternatieve medicijnen! Lees hier verder.
Het bedrog van de kankerbestrijding in woord en beeld-nieuwe documentaire.
Medicijnen tegen kanker maken tumoren dodelijker! Vertrouwen in chemo?!!
.
Veel verzwegen feiten rondom kanker... het wordt tijd dat we massaal het heft in eigen hand nemen en de corruptie laten omvallen oftewel elimineren! Lees verder (Argusoog).
.
Voedingsindustrie verantwoordelijk voor heel veel ziektes en doden (65%), zo is onlangs gebleken uit een internationale analyse!! Lees verder (maart 2013).
....        .....Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!.              ...
Ton Claessen (67), lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor.. de verdere info.
.
.........  .......,... .  ..............LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 04 juni 2013.    .    .     ........  ................

Geen opmerkingen: