Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 november 2011

Kanker (en meer).. door mens ontwikkelde ziekte(n)!

OUDE-NIEUWE MEDIA- ZIE OVERIGE DOSSIERS TER RECHTERZIJDEHOOGSTE TIJD-NIEUWSBRIEF
VOEDING... EN VERVUILING... EEN BRON VAN VEEL, ZONIET ALLE DENKBARE ELLENDE!
.
SCHOKKENDE SAMENVATTING!                    KANKER DOOR MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE! 
.
Zo'n honderd jaar geleden had slechts 1 op de 8000 mensen een vorm van kanker. Nu is dat 1 op de 3 en de tendens is helaas nog stijgende! De problematiek is zeer ernstig, want er zijn ook nog zo'n 6 miljoen chronisch zieken en (cbs) 80% gebruikt een vorm van medicatie! Aandoeningen als diabetes, alzheimer, parkinson, reuma, astma, adhd en meer blijven explosief stijgen evenals de zorgkosten! We worden ouder zegt men, maar ook zieker! Wat is er de laatste eeuw, op een dergelijk dramatische wijze, misgegaan!? Een revolutionaire andere aanpak is... dringend gewenst! Voedingsadvies Dr. Frits Blom.
.
Helft Nederlandse bevolking lijdt aan een of meerdere chronische ziekten! Lees verder.
.
Voedingsindustrie verantwoordelijk voor heel veel ziektes en doden (65%), zo is onlangs gebleken uit een internationale analyse!! Lees verder (maart 2013).
.
DE GROTE LEUGEN!
De grote leugen is dat men (Voedingscentrum - Vitamine Informatie Bureau) ons wil laten geloven dat we met de voeding uit de supermarkt goed gevoed worden. Dit is een schandalig valse insinuatie! Feit is dat zwaarlijvige mensen het meest ondervoed zijn. De situatie wordt helaas nog afschuwelijk veel erger!! Lees verder. Door te liegen over onze voedingskwaliteit wordt een misdaad tegen de mensheid begaan! Dat is smerig en walgelijk! Er zijn nauwelijks artsen - politici bereid om hierin een standpunt in te nemen!
.
De voedingsindustrie werkt al decennia lang samen met de overheid en de farmaceu-tische industrie, om natuurlijke kankermedicijnen te onderdrukken en kankerverwek-kende stoffen in voedsel, frisdrank en cosmetica goed te keuren, te ondersteunen en aan te moedigen. Let dus goed op wat je eet en onderzoek elk 'medicijn' dat je (huis)arts je voorschrijft, om zo je cellen te beschermen en kanker -  andere ziektes te voorkomen.
.
ONAFHANKELIJKE INFO VOEDING EN GEZONDHEID
Op de volledig onafhankelijke website VitaMor vindt u nagenoeg alle informatie over ge-zond ouder worden en jong blijven. De site is het ABC van gezonde voeding versus gezond-heid, wetenschappelijk onderbouwd door vele duizenden onderzoeken Zeer aanbevolen.
.
Andere onafhankelijke websites: Volwaardige voeding versus gezondheid  - Leefbewust - Uitdagingnet - Verontruste Moeders - Belfort Group - Ahealthylife (J. Zwaan) - Foodwatch.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROF. BRIAN PESKIN: HET VERZWEGEN VERHAAL OVER KANKER!
Lezing door prof. Brian Peskin (kanker expert) op 18 juni 2012 in de Bilt. Het verzwe-gen verhaal over kanker wordt dan persoonlijk door hem belicht en toegelicht, want al bijna een eeuw kan kanker voorkomen en genezen worden! Lees hier verder.
Aanvullende info hier (Succesboeken) en hier (Linda Woudstra) en hier (E-book,pdf).
.
OORZAAK KANKER BEKEND EN... GENEZEN AL BIJNA 100 JAAR MOGELIJK!
Bij lezing van prof. Brian Peskin (maandag 18 juni 2012) liet de Nederlandse pers masaal verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, tradi-tionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht hierover (lezing) op www.nujij.nl -- jouw nieuws telt was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn,  maar… dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswe-reld. Tijdens de afgelopen week werd op gezondheidradio al aandacht besteed aan de lezing en de komende twee weken wordt de hele presentatie + vraag en antwoord uurtje op gezondheid radio uitgezonden. We rekenen op de lezers van onze website om dit nieuws masaal via sociale media te verspreiden! Lees verder Uitdaging.net. 
GERELATEERDE INFO
EU: behandel kankerpatiënten met alternatieve medicijnen! Lees verder... WantToKnow.
Medicijnen tegen kanker maken tumoren dodelijker! Vertrouwen in chemotherapie....?!
Het bedrog van de kankerbestrijding in woord en beeld (video.... nieuwe documentaire).
Veel verzwegen feiten rondom kanker het wordt tijd dat we massaal het heft in eigen hand nemen en de corruptie laten omvallen oftewel elimineren!
.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
ALS DIT WAAR IS DAN..... GROOT PROBLEEM VOOR MEDISCHE WERELD! 
                                (Boek: Het Instituut. Beoordeling bij Bol.com (17 mei 2012)

HET INSTITUUT (HIER VIDEO HET DEBAT)
Schrijversduo Huppes-Kemp (Applaus) heeft een akelig spannende triller geschreven, sterk autobiografisch. Het boek toont een beeld van de medische wereld vol met opportunisten, zwendelaars, schurken, mafiosi. Persoonlijk voordeel gaat boven het belang van patienten. Voor woekerwinsten directeuren van farmaceutische bedrij-ven en medische instellingen, de mooie baantjes voor ex-politici en carrierekansen van ook gewone artsen, wordt gekozen voor de duurste behandelingen. De kosten van de zorg worden onnodig opgestuwd. Moord, afpersing, witwassen, beroepsverbo-den, niets wordt geschuwd in de medische wereld. De belangen zijn te groot. 
.
Het meest schokkende aan het boek is wel dat Wim Huppes, de mannelijke helft van het schrijversduo, beweert dat alles wat in het boek aanbod komt zich ook daadwerke-lijk afspeelt in Nederland. Dit blijkt ondermeer uit een interview met Huppes en Kemp dat op internet circuleert. Huppes, zelf internist en ex-kankerpatient, heeft zichzelf genezen met een experimenteel middel (DCA), dat de reguliere artsen hem niet wilde voorschrijven. Hij was afgeschreven maar weigerde op te geven. Huppes staat model voor de hoofdpersoon in het boek, Maarten Keyser die het met zijn vrouw opneemt tegen de medische mafia. Het Instituut is een aanrader voor iedereen die wil weten hoe het zit en vooral voor al die artsen, die nog met het doel mensen te genezen, naar hun werk gaan. Ode aan.... Wim en Mirjam.
.
Op 22 juni 2012 (16.00 uur) gaat filosoof-uitgever Roeland Dobbelaer (Filosofie Magazine-Veen Magazines-Bèta Publishers-Twin Media) in debat met het schrijversduo. Een reden voor een debat is er zeker. Wim Huppes beweert dat alles wat in het boek aan bod komt, zich ook daadwerkelijk afspeelt in Nederland. Kom naar Selexyz Broese in Utrecht (boekhandel) voor speciale presentatie van 'Het Instituut'. Vragen pers-publiek mogelijk.
Dr. drs. Wim Huppes, MBA, Internist, Filosoof, Columnist voor het Financieele Dagblad en ZNetwerk, en… Auteur van het boek 'We zijn de Klos' . Het Instituut is opgedragen aan Drs. H. J. (Henk) Trentelman...., de langst overlevende opgegeven kankerpatient. Video.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INTERNATIONAAL CONGRES AANPAK KANKER... VOORJAAR 2013 
Innovatie KankerpatiëntenZorg (InKaZo), een initiatief van 4 vrouwen die zich zorgen maken over de kwaliteit van zorg aan kankerpatiënten in Nederland. Een blog alleen is niet genoeg en daarom organiseren zij een internationaal congres waar nieuwe ideeen over aanpak van kanker kunnen worden besproken door sprekers.... uit de hele wereld.

Voorts willen zij een
dialoog op gang brengen over vrijheid van therapiekeuze voor pa-tiënten en arts, opdat er gezocht wordt naar innovatieve manieren om de effectiviteit, duurzaamheid en kwaliteit van de kankerpatiëntenzorg in Nederland te verbeteren. Zij nodigen overheid, verzekeraars, patiëntenverenigingen, ziekenhuisdirecties, verple-gend personeel, specialisten, therapeuten, psychosociaal begeleiders, hulpverleners, huisartsen en patiënten uit voor deelneming aan het congres. Aanmelding kan hier.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
DR. JOHAN OLDENKAMP... SOPN EN WEIGERING BETALING ZORGPREMIE!
SOPN... Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland is een nieuwe partij in Nederland (per 25 mei 2012). Dr. Johan Oldenkamp is de lijsttrekker (Applaus). Hier zijn website en bij WantToknow aanvullende info. Ook aandacht bij reguliere media.... Volkskrant - Trouw.
.
PERSBERICHT (APPLAUS)
Dr. J. Oldenkamp weigert afsluiting zorgverzekering met als gevolg..... executieverkoop!
Feest met de deurwaarder op 16 maart 2012 bij Johan Oldenkamp... en persconferentie. Een zorgverzekering via Artabana is betaalbaar en fair. Meer informatie bij Johan.... hier.
.
Deurwaarder laat verstek gaan tijdens feestje ‘zorgeloos gezond’ van Dr. J. Oldenkamp. Witte jassen criminaliteit bij Argusoog en een video-samenvatting bij Grenswetenschap. Totaal overzicht van de activiteiten is samengebracht op de website Johan.... 'Pateo.nl'.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
VERVOLG KANKER (EN MEER).... DOOR MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE(N)!
Geen maagvulling dus, maar gezonde echte voeding (bij voorkeur biologisch en zonder schadelijke e-nummers) lijkt een belangrijke stap in de goede richting. Giftige voeding, maar ook farmaceutische medicamenten en vaccinaties dienen zoveel mogelijk ver-meden te worden. Bekijk al deze video'sHet gezonde verstand moet zegevieren! Meer onafhankelijke informatie bij Leefbewust - Uitdagingnet en de Weston Price Foundation Ook bij: Verontruste Moeders - Belfort Group en media: WantToknow - Argusoog - Niburu
.
Wat doen al die E-nummers in ons voedsel? We zoeken het uit.. Tros Radar, 20-02-2012. Ons voedsel wordt bedreigd! We  moeten onze voedselvoorziening in eigen hand nemen!
Landbouwgif (zenuwgif imidacloprid) in onze voeding tast hersenen (en nog meer) aan!!
En dan de waanzin....... natuurlijke middelen worden verboden (RUB wetgeving)! Verder!
GERELATEERDE KORTE INFO
Acht leugens over gezondheid! Zorgstelsel onbetaalbaar en failliet!? Voeding en fysieke degeneratie! Dr. Henk Fransen..... je kunt veel doen aan kanker (echte voeding). Hoe u kanker uithongert. Vermijd deze top-4 etenswaren, die...... kanker voedsel geven. Dr. Leonard Coldwell: “Elke kanker kan genezen binnen 16 weken”. Hier zijn video-uitleg.
.
Medische mythen (12) ontkracht, maar...... er zijn er veel meer en... in toenemende mate!
We zijn niet ziek, wel ongelofelijk vergiftigd ! Ook te lezen in artikel.... Dr. Henk Fransen! We kunnen het kankerrisico met 60 tot 70% verminderen, mede door.. gezonde voeding! Wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell onthult ware oorzaak hartkwalen (voeding)!
Van terminale kankerpatiënten onderging 97% voordien een.... wortelkanaalbehandeling.
Ouderen slikken voor 100 miljoen te veel aan medicijnen... Nieuwsuur, 10 februari 2012. Belangenverstrengeling College Beoordeling Geneesmiddelen..... Brandpunt 05-02-2012.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ONWEERLEGBARE STATEMENTS - WIJSHEDEN!
De echte kwakzalvers herken je aan de giftigheid van hun geneesmiddelen!
Zorg dat uw gezondheid in de beste handen is... uw eigen handen!
Uw voeding is uw medicijn en uw medicijn uw voeding!
De waarheid wordt eerst altijd uitgelachen, dan gebagatelliseerd en vervolgens.... met schaamrood op de kaken toegegeven! Aan bewuste mensen ontroerende overpeinzing! Het zijn enkelingen die het geheel beschadigd hebben, en het zullen ook (moedige) enke-                   lingen zijn die er voor zullen zorgen dat het allemaal weer goed komt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KANKER IN DE OUDHEID EXTREME ZELDZAAMHEID!
Professor Rosalie David zegt dat kanker in de oudheid een extreme zeldzaamheid was, zoals uit onderzoek is gebleken. Kanker is volgens haar een door de mens ontwikkelde ziekte, waarbij vervuiling en de veranderingen in onze voeding - levensstijl de hoofdverant-woordelijken zijn. Het aantal kankergevallen zou pas dramatisch zijn gaan stijgen vanaf de Industriële Revolutie. Daardoor kan gesteld worden dat het stijgende aantal kankergeval-len niet in directe relatie staat met het feit dat de mensen steeds maar ouder worden. (KWF bewering, dus wederom misleiding - leugens - verzinsels)!! Lees artikel hier verder..
.
KWF collecte: Geef niet! Headliner op website Ir. Linda Woudstra (gewaardeerde WWK-re-latie) die wij volledig onderschrijven. Linda is ex-borstkanker patient en inmiddels genezen. Wat gebeurt er met geld dat u in de collectebus deponeert? U geeft toch hopelijk ook niet?
Sta op tegen kanker, maar wat wordt je daar wijzer van? KWF.. loopt achter de muziek aan!
Dit lijkt ook van toepassing op Pink Ribbon, weinig geld naar onderzoek. Zie.... Nieuwsuur.
Briefwisseling tussen een (ex) KWF-donateur en KWF.… Koninklijke Kanker Maffia.
.
KANKER BLIJFT EXPLOSIEF STIJGEN!                                 (metro-nieuws, 31 januari 2012)
Het aantal kankergevallen blijft explosief stijgen! Naar verwachting zal de groei de ko-mende decennia nog aanzienlijk toenemen! Als belangrijke oorzaak wordt wederom de stijgende levensverwachting en vergrijzing uit de kast getrokken! Ik (webmaster, 66) bestrijd dat met klem want, elke aandoening, dus ook kanker, heeft  een onderliggen-de oorzaak! Ouderdom-vergrijzing is geen (besmettelijke) ziekte en wordt je ook niet ziek van, mits een gezonde levensstijl (ondermeer echte voeding)  in acht wordt geno-men! Waar je wel (ernstig) ziek van kunt worden is vergiftigde voeding - schadelijke e-nummers - vaccinaties - medicatie en ook chemtrails! Met genoemde oorzaak is er dus weer sprake van volksverlakkerij-misleiding!  Meer onderwerp-info bij RTL-nieuws. 
.
Dr. Henk Fransen (gewaardeerde WWK-relatie) zegt  in zijn artikel ‘Genezen van kanker op eigen kracht’ het volgende; 'In de 20 jaar dat ik me in de reguliere en complementaire be-handelmethoden van kanker heb verdiept is de visie van de Duitse onderzoeker Lothar Hirneise de meest omvattende die ik ben tegengekomen.’ Lees hier zijn verdere zienswijze.
.
DR. WESTON PRICE - ONDERZOEK GEHEIMEN GEZONDE MENSEN
Dr. Weston A. Price, tandarts, onderzoeker, kaakchirurg maar bovenal visionair, die in de dertiger jaren bijna 10 jaar lang de gehele wereld over reisde om de geheimen van gezonde mensen te ontdekken. Deze zeer gerespecteerde tandheelkundig weten-schapper koos ervoor zich te gaan richten op gezonde mensen: wat was hún geheim?
Op zijn zoektocht reisde hij naar honderden steden in 14 landen. Hij bezocht enkele van de meest afgelegen gebieden ter wereld. Hij zag perfecte tandbogen, weinig of geen tandbederf, een hoge weerstand tegen tuberculose en een perfecte gezondheid bij mensen die hun inheemse voeding aten. Hij kwam erachter dat bij deze mensen, als zij in aanraking kwamen met modern voedsel als witmeel, geraffineerde plantaar-dige oliën en voedsel uit blik, zich al snel ernstige vormen van verval voordeden. Meer.
.
Op 11 februari 2012 zal de officiële presentatie plaatsvinden van de Nederlandse vertaling van het boek van  Weston Price Voeding en fysieke degeneratie. Een schokkend en indrukwekkend werk over de negatieve gevolgen van moderne, bewerkte voeding voor de gezondheid. Gratis aanmelden (pers en publiek) voor deze presentatie.
Aanmeldingen niet meer mogelijk. Geheel volgeboekt. Update 6 februari 2012.
.
Wegens grote belangstelling 1e (volgeboekt) zal een 2e plaatsvinden op 31 maart 2012.
.
Mike Donkers (autoriteit voeding-gezondheid) heeft genoemd boek vertaald en geeft lezin-gen in het land. Woensdag 15 februari Nijmegen. Hier agenda en... ga hier naar het forum.
HUNZA'S - HUN OPVALLENDE GEZONDHEID EN HOGE LEEFTIJD
Dat juiste voeding een zeer belangrijke rol speelt voor onze algehele gezondheid wordt aangetoond door de Hunza's die bekend zijn om hun hoge leeftijden (zelfs 120 of meer) en hun opvallende gezondheid. Medisch deskundigen verklaren na hun bezoek aldaar, een-stemmig, dat er nooit één geval van kanker is voorgekomen in Hunzaland (!)... lees verder.
Na invoering Westerse voeding werden ook zij geconfronteerd met ziekten en....... kanker!
.
PROBLEMEN EN ZIEKTEN DOOR MODERN VOEDSEL!
De wetenschap gaat spectaculair vooruit, we weten waanzinnig veel meer dan 100 jaar geleden, ook op gebied van het menselijk lichaam, ziekten en voeding. Men zou verwachten dat de gezondheid nu spectaculair veel beter zou moeten zijn dan 100 jaar geleden, dat de mensen nauwelijks meer ziek zouden worden, dat iedereen tot enkele dagen voor zijn of haar dood gezond zou zijn, maar ook helder van geest. Hoe triest en dramatisch, het tegendeel is de realiteit!  Overzicht door Pieter Langedijk Instituut. Bij ‘primitieve’ volkeren enorm goede gezondheid tot op zeer hoge leeftijd! Lees verder. Man, in uitstekende gezondheid, wordt 110 dankzij juiste voeding. Niburu TV.
..
GIFTIGE STOFFEN IN VOEDING!
Giftige (voeding)stoffen zijn de hoofdoorzaak van onze gezondheidsproblemen, waaronder kanker en chronische ziekten. Deze stoffen zijn ondermeer kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, glucose-fructosestroop - smaakversterkers - transvetten - fluoride - amalgaam-vullingen en nog veel meer. Deel deze video's met uw vrienden en familie! Meer info... hier.

Gevaren in ons voedsel: Fluoride... schokkende realiteit!  Medische mythen ontkracht!

.
Boekje.... ‘Wat zit er in uw eten? De gids die ervoor zorgt dat u zich niet langer vergiftigt’
NOG MEER GERELATEERDE INFO
Voeding.. leugens-bedrog en feiten. Giftige voeding het chronische gezondheidsprobleem!
Verontruste moeders- Leef bewust- Uitdagingnet - Belfort Group- No Cancer Foundation. 
Giftige stoffen de hoofdoorzaak van... onze gezondheidsproblemen en chronische ziekten!.

Heb je je wel eens afgevraagd wat er werkelijk in het voedsel zit dat in supermarkten over de hele wereld verkocht wordt? Ik denk het niet. Lees hier.... de meest gruwelijke ingrediënten van A tot Z! Hier trucs voedselindustrie om de consumenten... te misleiden!
.
McDonald’s (California) waarschuwt voor wat er in de door hen geserveerde voeding (?.. maagvulling) zit. Op een bord staat, dat je van bepaalde ingrediënten.... kanker kunt krijgen. 
.
Ook Foodwatch heeft de oorlog verklaart (2010) aan de voedingsindustrie en onder-zoekt wat er in al die potjes, blikjes en pakjes wordt gestopt die u in de supermarkt koopt. Ze lezen etiketten, bekijken advertenties en gaan dan kijken wat er werkelijk in die produc-ten zit, en dat valt vaak vies tegen. Consumenten worden flink misleid! Hier Persberichten.
Liegen en bedriegen levert flinke winsten op in voedingsland! Hier de schijf van misleiding!
.
Voedingsmiddelen, aroma’s en andere toevoegingen spelen een grote rol bij veel ziekten. Ook bij aandoeningen die vooral de hersenen en het zenuwstelsel aantasten. Veel men-sen weten inmiddels dat de voedingsmiddelenindustrie hierin een dubieuze rol speelt. Volgens Thilo Bode, directeur van Foodwatch, valt die industrie ‘bijna het toebrengen van lichamelijk letsel te verwijten’. Lees verder bij het artikel..... ook de darm denkt mee (boek).
WINKELWAGEN VOL LEUGENS EN BEDROG!
Het blijkt dus dat we in de supermarkt vaak een kar vol met leugens en bedrog kopen in plaats van gezonde voeding en de beloofde ingrediënten vooral geur-kleur en smaakstof-fen zijn!  Producenten houden rekening met hun portemonnee en zeker niet met uw gezond-heid. Lees verder... (RTL4). Behalve voeding zijn ook chemtrails en vaccinaties bedreigend!
.
Hoe is het mogelijk dat wij zo voorgelogen en bedrogen mogen worden? Wanneer komt er eens een instantie of organisatie die een topadvocaat inhuurt om deze leugenachtige oplichtersbende voor het gerecht te dagen!? Een wereld vol van  chemicaliën (videoclip)!
.
Nog meer aanvullende info op mijn pagina 'voeding... de leugens-bedrog en harde feiten'! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
                            GEZONDHEID BEVORDERENDE VOEDING                           
.
Wat is bevorderend en wat ondermijnend voor een goede gezondheid? Volg ons in een brede zoektocht naar een juist evenwicht en een stralende gezond-heid! Lees verder. Eet hoofdzakelijk biologisch, want is gezonder voor uzelf en planeet.  De voordelen van biologische voeding op een rijtje. Lees verder.
.
DR. WESTON PRICE FOUNDATION NEDERLAND
Mike Donkers (docent Nederlands-Engels en... autoriteit voeding-gezondheid) heeft het boek van  Weston Price Voeding en fysieke degeneratievertaald. Een schokkend en indrukwekkend werk over de negatieve gevolgen van moderne, bewerkte voeding.  Hij geeft lezingen in het land. Hier agenda en.... hier naar het forumIs tevens oprichter foundation.
.
ASPERGES TEGEN KANKER!
Asperges als middel in de strijd tegen kanker. Volgens Math Teeuwen geen fictie, maar realiteit. De voormalig eigenaar van een aspergebedrijf lijdt aan de ‘Ziekte van Kahler’, een chronische vorm van bloedkanker,  maar wist de ziekte onder controle te krijgen  sinds hij dagelijks asperges is gaan eten. Lees interview en aanvullende info asperges-gezondheid.
.
Teeuwen leunt nu echter niet achterover, hij vindt dat hij iets met zijn ervaringen moet doen. Ik wil niet de zoveelste succesvolle casus worden, maar daadwerkelijk iets veranderen. Dit door een researchcentrum op te zetten en hier een mogelijk positief verband tussen asper-ges en kanker aan te tonen. En dat met maar één doel: andere mensen helpen. Dat voel ik als mijn plicht want dankzij asperges, (ook andere kankerpatienten ondervonden positief resultaat nadat zij zijn handelswijze volgden)  kan ik nog elke dag.... van het leven genieten.
.
NEGEN ZIEKTEBESTRIJDERS IN UW KRUIDENREK
Uit heel wat recente onderzoeken blijkt dat de specerijen in onze keukenkastjes wel eens de sleutel tot een goede gezondheid kunnen zijn. Veel van die specerijen hebben eeuwen-lang deel uit gemaakt van de traditionele geneeskunst, maar pas nu heeft de wetenschap de ziektebestrijdende eigenschappen van de krachtige smaakmakers ontdekt.Lees verder. 
De kracht van kruiden. Een 8-tal remedies voor... gewone en/of hardnekkige kwaaltjes..
ZOUT (EN WATER) GEWELDIG GESCHENK MOEDER NATUUR
Samen met licht behoren zout en water tot de essentiële elementen van het leven: zonder water en zout is feitelijk geen leven mogelijk. In vroeger tijden, toen de mensen nog dichter bij de natuur stonden, wisten ze intuïtief hoe belangrijk zout voor een gezond lichaam is. Zout is ook reinigend: zo helpen de mineralen uit zout de organen, om de zuurbase verhouding in ons lichaam optimaal te houden door de zuren uit te scheiden - zoals wel-licht bekend, is...... verzuring een van de belangrijkste ziekmakende factoren in deze tijd.

Ongeraffineerd, natuurlijk zout bevat van nature 98% NatriumChloride en 2% overige mine-ralen. In deze 2% zitten alle mineralen die wij, samen met Natrium-Chloride, dagelijks nodig hebben. Deze geweldige eigenschappen gelden voor echt zout: ongeraffineerd, niet vervuild en liefdevol handmatig verwerkt. Goed, natuurlijk zout is rijk aan gemiddeld zo’n 50 verschillende mineralen, maar ook sporenelementen, maximaal kunnen het er zelfs 84 zijn.

Wat je doorgaans in de supermarkt koopt, is geraffineerd zout, dat voor 97,5% uit Na-trium-Chloride bestaat en 2,5% chemicaliën. De overige mineralen zijn er chemisch uit verwijderd. Aan dit geraffineerde keukenzout wordt nog van alles toegevoegd, zoals Alumi-nium Hydroxide om het zout strooibaar te maken. Deze stof (zit ook in vaccins) wordt ervan verdacht zich in de hersenen op te stapelen en ziekten als Alzheimer te bevorderen. Verder.
.
TOPWETENSCHAPPER PROMOOT PALEO VOEDING
Dr. Stephan Guyenet, neurobioloog aan de Universiteit van Washington en gespeciali-seerd in de neurobiologie van gewichtsregulatie, schreef een artikel over paleo voor het blad van zijn plaatselijke natuurwinkel. Paleodieet.. oervoeding voor de moderne mens.
.
GERELATEERDE KORTE INFO
De ongekende (voedings) kracht van het regenboogdieet. Lees hier verder. Kerngezond zonder medicijnen. Ziekte op afstand door juiste voeding. Meer. Man, in uitstekende gezondheid, wordt 110 dankzij juiste voeding. Niburu TV. Een aantal ( 33 ) van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Lees verder. Vrouw (70 jaar) heeft het geheim van de eeuwige jeugd ontdekt....... voeding.
..
                         GEZONDHEID ONDERMIJNENDE VOEDING                           
.
DOOD DOOR SUIKER GEEN OVERDRIJVING!
Als u dat ene ingrediënt weglaat gaat uw gezondheid met sprongen omhoog. Het bewijs neemt alsmaar toe dat suiker de belangrijkste factor is die niet allen obesitas veroorzaakt maar ook chronische en dodelijke ziektes. Er bestaat echt geen twijfel meer over dat suiker inderdaad giftig is voor uw lichaam, en het is nog maar een kwestie van tijd voordat alge-meen geaccepteerd zal worden dat suiker een oorzakelijke factor is van de meeste soorten kanker. Lees zeker verder. Stap over op natuurlijke zoetstof Stevia. Alles over Stevia.. hier. 
.
GERELATEERDE KORTE INFO
Bekijk uitzending (suiker) 10x beter (NTR-Harm Edens, 31-1-2012) met alternatief Stevia.
Hoe u.... kanker uithongert. Vermijd deze top-4 etenswaren, die.... kanker voedsel geven. 
Wat doen al die E-nummers in ons voedsel? We zoeken het uit. Tros Radar, 20-02-2012. Foodwatch in het NTR-programma 10x beter met  ‘Nep eten onder de loep’.... 28-2-2012. Foodwatch eist... verkoopstop Becel pro- actief margarine (kunstboter) via supermarkt...
Wordt vervolgd.....
.
.................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............................

Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor.. de verdere info.
.........  .......,... . .. ............LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 20 juni 2013 ..    .        ..........  .............. 

Geen opmerkingen: