Ter Inleiding

Jaarlijks overlijden wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker en meer dan 12 miljoen krijgen de diagnose en de tendens is alleen maar toename!

Behandelen van kanker is in 40 jaar met slechts 5 % verbeterd en onderzoekers-oncologen falen volledig met de huidige aanpak van kanker is een hoofdarti-kel in de 'New York Times' waarin de vloer wordt aangeveegt met deze aanpak! Ons motto: 'zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.. uw eigen handen'!

Er worden dus al decennia lang miljarden aan onderzoek uitgegeven om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe te genezen. Tot nu toe met...... een beperkt en niet consisten resultaat. De vraag is dan ook of het ingeslagen pad (jaar of 90 geleden) het enige juiste is en of die miljarden niet gewoon verkwist danwel weggegooid geld zijn?!! Wij willen daarom informatie verschaffen over verschillende vormen van kankertherapieen, waarvan de resultaten een nieuw inzicht in kanker en de behandeling van kanker moeten geven, met als uiteindelijk doel het genezen van deze verschrikkelijke ziekte, want... er zijn andere moge-lijkheden zoals ook de subtitel luidt van het boek 'Chemo? Of kan ik zelf kiezen'? van mede initiatiefnemer WWK-werkgroep Drs. H.J. (Henk) Trentelman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 augustus 2010

Super vitamine C en zijn... belangrijke rol bij kanker!

......................................................................................................................................................................

Wetenschappelijk is bewezen dat vitamine C een kernrol speelt in ons dagelijks lichame-lijk functioneren. Omdat we deze stof in ons lichaam niet zélf aanmaken, is dus het in-nemen van deze krachtpatser van essentieel belang. Dit artikel geeft je een ongelooflijk inzicht in de waanzinnige kracht van deze vitamine. Een levenbrengende stof, die dusdanig belangrijk voor ons lichaam en lichamelijk functioneren is, dat gebrek eraan, een zeer ern-stige inbreuk is op ons welzijn. Zie ook OrthoKennis - onderzoek en The vitamin foundation.
.
Vitamine C is nog een andere belangrijke troef voor een goede gezondheid en in staat elke (virus-) infectie te genezen als het maar in een voldoende hoge dosering wordt ingeno-men. Ron Fonteine brengt op zijn website 'Leefbewust' ook... een uitgebreide samenvatting.
.
Franse wetenschappers bewijzen dat vitamine C... kankercellen doodt! Lees hier verder. 
Artsen stellen euthanasie voor, familie eist vitamine C-injecties en..... redden hun vader!
.
Een familie in Nieuw Zeeland nam geen genoegen met de conclusie van de 'medische experts' dat hun vader niet meer te redden was na het oplopen van een ernstige longont-steking. De artsen wilde hem laten sterven, familie eiste dat hij vitamine C- injecties kreeg!
.
Het leven van de man werd hierdoor gered. Denk nu niet dat de artsen iets van dit verhaal hebben geleerd! Deze medische arrogantie heeft al vele levens gekost en er verandert he-laas weinig aan de houding van deze experts terwijl er steeds meer bewijs is voor het ef-fect van vitamine C-injecties, hoge dosis vitamine D, B12 injecties enzovoort. Bekijk video's.
.
Vitamine C voorkomt ontstaan hartritmestoornissen na hartoperatie, aldus onderzoek.
.
FDA OPENT JACHT OP VITAMINE C!...................................................... (update: 04-01-2011)
De FDA heeft een notificatie uitgevaardigd aan kleine farmaciebedrijven dat het niet langer is toegestaan om injecteerbare vitamine C te produceren, ondanks de opmerke-lijke helende kracht, waaronder ook kanker, die deze methode heeft! Lees hier verder.
.
Consumentenbond in actie tegen vitamine (C) pillen. Is deze bond ook al niet meer te vertouwen! Vitaminepillen zijn weldegelijk zinvol stelt branchevereniging NPN.... 25-2-11. Consumentenbond: belangenbehartiger van het corporatisme. Lees verder..
.
Verscheidene mainstream media hebben onlangs (oktober 2011) misleidende informatie verspreid over vitamines. Sommige media meldden zelfs dat vitamines dodelijk kunnen zijn. Het mag duidelijk zijn dat het hier gaat om een propagandastunt van de farmaceu-tische industrie. Ontdek hoe cijfers naar eigen inzicht worden aangepast. Lees hier verder.
We weten echter nog zoveel meer over de oorzaak van kanker, deze te voorkomen en op een natuurlijke manier te bestrijden. Het verliezen en winnen van de kanker 'oorlog'. Hier een overzicht op de website van 'Star-People' voorheen 'Nieuw Bewust Nederland'.
Kun je de dokter nog wel vertrouwen en is chemotherapie de echte 'killer'? Lees verder.
.
Wordt vervolgd......
.
................................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!...............................

Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.): http://www.kankerwelzijn.nl en het boek: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor de verdere info.

..........................................LAATSTE UPDATE VAN DIT BERICHT: 14 november 2016.................................

Geen opmerkingen: